AKPRES BAŞARISINI VATANDAŞLAR İLE PAYLAŞTI

Hendek 2.OSB’de faaliyet gösteren Akpres A.Ş. Fabrikası tarafından Cuma Namazı çıkışında Vatandaşlara lokma tatlısı ikram edildi.

AKPRES BAŞARISINI  VATANDAŞLAR İLE PAYLAŞTI


Hendek Merkez Büyük Camii bahçesinde Akpres Fabrikası İdari Personelleri tarafından Cuma Namazı çıkışında Vatandaşlara lokma tatlısı ikram edildi.
Yapılan ikram hakkında bilgi veren Akpres Fabrikası Genel Müdürü Erol Sarıkaya, Otomotiv ve Araç Parçaları konusunda hizmet verdiklerini dile getirerek, Toyota’nın yeni çıkaracak olduğu C-HR Modeli araç parçalarının ilk sevkiyatının sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesi adına böyle bir ikram programı düzenledik diye konuştu.

Bu projenin Akpres Ailesi için büyük önem arz ettiğini dile getiren Sarıkaya, bizlerde ilk sevkiyatımızın sorunsuz bir şekilde tamamlanmasının ardından bu haklı gururumuzu Vatandaşlarımız ile paylaşmayı uygun gördük dedi.
Akpres’in Başarısını paylaştığı ikram programında Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Belediye Meclis Üyeleri, MHP Hendek İlçe Teşkilatı Üyeleri, CHP Hendek İlçe Teşkilatı üyeleri de katılarak Akpres Fabrikasına ve Personellerine başarılar diledi.
Cuma Namazı sonrası dağıtılan ikramlara Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gözlenirken, Vatandaşlar organizasyonu hazırlayan Akpres Fabrikası Yönetim Kuruluna ve Personeline teşekkür ederek başarılar diledi.


Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2016, 15:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184