AKYAZI BELEDİYESİNDEN 24 SAAT MÜDAHALE

Akyazı Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekipleri Yağışlı havalar nedeniyle su taşkınlarına karşı 24 saat aralıksız müdahale ediyor.

AKYAZI BELEDİYESİNDEN 24 SAAT MÜDAHALE


Yaklaşık 1 haftadır devam eden yağmurlu havalar sebebiyle ilçe de bazı mahallelerde oluşan taşmalara karşılıklı 24 saat hazır olarak nöbetçi bekleyen ekipler anında müdahale ediyor.

Dün geceden bu yana neredeyse tüm Akyazı'yı dolaşan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan kuvvetli yağışlar nedeniyle taşan yerlerde dikkatle incelemelerde bulunup teknik ekipleri taşkının önlenmesi adına hızlıca yönlendiriyor.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazı'nın neredeyse tüm mahallelerinde incelemelerde bulunduk. Acil çalışmanın gerekli olduğu yerleri tek tek not aldık ve buralarda gerekli alt yapı ve üst yapı çalışmalarını derhal başlattık.

Akyazı Belediyesi olarak 24 saat görevimizin başında teyakkuzdayız. Elimizden geldiği kadar taşkınların önüne geçmek ve gerekli önlemleri almak adına planlı ve programlı bir şekilde çalışıyoruz.

Ekiplerimizde gece gündüz demeden Su Taşkınlarına anında müdahale ediyor ve sorunun çözülmesi noktasında hızlıca çalışıyorlar dedi.


Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2014, 11:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184