ALİ İNCİ’YE HAKARET TEPKİSİ

Hendek Dikmen Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muhammet Kıt, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin “Kapalı köy yolları var” eleştirisine sinirlenerek hakaret ettiğini iddia etti.

ALİ İNCİ’YE HAKARET TEPKİSİ


İddiaya göre, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci katıldığı bir davette yöneltilen bir soru sonrası sinirlenerek ağıza alınmayacak sözler kullandı.


İddia sahibi Hendek Dikmen Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muhammet Kıt yaptığı açıklamada, 24 Ocak 2015 Cumartesi akşamı Hendek Bayraktepe Tesisleri Otoparkında düzenlenen Asker eğlencemize katılan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci bir kaç konuşma gerçekleştirerek aramızdan ayrılmak üzere yola çıkarken bir bayan hemşerimizin “Kar dolayısı ile kapalı yollarımız var” diyerek tepki göstermesi üzerine Belediye Başkanımız Ali İnci Muhtarımıza dönerek, “Böyle yapılırsa Köyünüze hizmet vermem, bak neler söylüyorlar” dedi.


Bunun üzerine bizler “Başkanım, bir kişi söyledi diye bu şekilde tepki gösterilmez” dedik. Sonrasında Belediye Başkanımız sinirlenerek, hem Köylümüz hem de bir Haber sitesi editörü olan Kadir Kazın’a yaptığı bir haberden dolayı ağıza alınmayacak sözler sarf ederek, “Bir de yolları haber yapıyor” dedi.


Ben de şahsım olarak “Siz bir Belediye Başkanısınız, burada ne kendime, ne de hemşerilerime hakaret ettirmem”, “Bir Belediye Başkanına bu tür küfürler yakışıyor mu? Belediye Başkanı söylediklerine dikkat etmeli” dediğimde tekrar şahsıma karşı hakaretler ettikten sonra el kol hareketleri yaparak oradan hızlı bir şekilde ayrıldı.


Konu ile alakalı olarak tepkisini dile getiren Dernek Başkanı Kıt, “bir Belediye Başkanına bu tür sözler yakışmıyor, şahsımdan ve köylümden özür dilemesi gerekir” diye konuştu.


Kıt, olay anında Dikmen Muhtarı Menderes Ayvaz’ın da orada olduğunu ve hiçbir müdahalede bulunmadığını dile getirerek, olay anında yanımızda bazı hemşerilerimizde vardı, olaya bizzat şahitler. Yalansa, çıksın yalan desin. Bize sahip çıkması gerekenler, bizleri bu şekilde mi savunacaklar diyerek Dikmen Muhtarı Menderes Ayvaz ‘a da tepkisini dile getirdi.

Yaşananların ardından Dernek Başkanı Muhammet Kıt’ın Eşi ve Kızı’nın da olaya tepki göstererek, İstanbul Ak Parti Sancaktepe İlçe Teşkilatında bulunan üyeliklerinden İstifa etmek için Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatına dilekçe sundukları ve Dilekçelerine gerekçe olarak "Hendek Belediye Başkanı Ali İnci tarafından yapılan hakaretler” olarak yazdıkları gelen bilgiler arasında.


Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2015, 08:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Helal Olsun
Helal Olsun - 9 yıl Önce

başkana helal olsun! bizlere böyle kişiler lazım, dik durmasını bilen, köylüsüne sahip çıkan ve gerektiğinde tepkisini gösteren kişiler lazım. başkanım tebrik ediyorum, başarılarının devamını dilerim.

hakan candan
hakan candan - 9 yıl Önce

haklısın belediye başkanı ağıza alınmayacak sözler söyleyerek oy aldığı köylüye karşı dik durmuş gerçekten.

ersin polat
ersin polat - 9 yıl Önce

küfür etmiş desenize kısaca. çok ayıp etmiş belediye başkanı benim bildiğim köyden gelen oylar sayesinde tekrar başkan oldu, yarın başka birine de küfür etmeye kalkışır sela dinleriz buralarda :)

hacıoğlu
hacıoğlu - 9 yıl Önce

sizler seçmedinizmi 3 dönem ? tanıyamadınız mı 3 dönem ?böyle seçmene böyle başkan gelir.sizlerin yüzünden hendek 4 yıl daha kaybetti şimdi oturun iyi düşünün ona göre karar verin.

Vatandaş
Vatandaş - 9 yıl Önce

hakan candan, konuşuyorsun ama kime göre neye göre? aynı hakaretleri sen işitseydin tepkin ne olurdu söylermisin? hacıoğlu siz diyerek dikmeni hedef almış gibisin fakat dikmenden aldığı oy belli diğer köylerden aldığı oylar belli, bir tek dikmen oyu ile mi başkan oldu?

gerçekçi haber yapin
gerçekçi haber yapin - 9 yıl Önce

Madem öyle bir olay yaşandı neden hakaret davası açılmıyor dikmende karmi kaldı da yollar kapalı adam sadece dikmene hizmet versin diye kepçe tahsis etti gecen hafta sonu sadece yollarda 4 tanede grayder vardı sizin amacınız dikmeni reklam etmek hendekten birine dikmene nasıl giderim diye sor içki siselerini takip et seni götürür deniyor siz emek karşıtı insanlarsiniz unutmayın bu toprağın altıda var...

tolqakarip
tolqakarip - 9 yıl Önce

Bi sonraki seçimde aday olmayacağı için rahat rahat takılıyor bi de tokatlasay di keske

ulaş ulusoy
ulaş ulusoy - 9 yıl Önce

Dernek Başkanı Tebrikler ama 3 dönemdir peşinden ayrilmadiniz allah yardımcınız olsun


SIRADAKİ HABER

banner83

banner184