Alt Yapı Sağlamlaştırılıyor

Hendek Belediyesi ekipleri tarafından ilçenin alt yapısını daha sağlam hale getirmek adına başlatılan yağmur suyu hattı çalışmaları Yeşilköy ve Yayalar mahallerinde devam etti.

Alt Yapı Sağlamlaştırılıyor


Hendek’in farklı mahallelerinde toplamda 11 bin 783 metre uzunluğunda yağmur suyu hattı inşa edildiğini belirten Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, güçlü bir alt yapıyla, sağlam bir gelecek inşa ediyoruz dedi.
Yağmur suyu

Hendek Belediyesi ekipleri tarafından ilçenin alt yapısını daha sağlam hale getirmek adına başlatılan yağmur suyu hattı çalışmaları Yeşilköy ve Yayalar mahallerinde devam etti. Ekipler yer altına betonarme büz döşeme çalışmalarına hızla devam ederken, çalışmalar tamamlandığında yağmur sorunun çözüme kavuşması planlanıyor. Alt yapının güçlendirilmesi ve yağmur suyu akışının sağlamlaşması adına sürdürülen çalışmalar tamamlandığında yağmur suyu birikme sorunun ortadan kalkması hedefleniyor.
Yerinde inceledi

Çalışmaları yerinde inceleyen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Nisan ayından bu yana Hendek genelinde toplamda 11 bin 783 metre uzunluğunda yağmur suyu hattı inşa edildi. Bu yağmur suyu hatlarının inşa edilmesinin ardından yağmur suyu biriken ve taşkınların oluştuğu bölgelerde sorunların en aza indirilmesi hedeflenmiştir. Hendek’in sağlam bir alt yapıya kavuşması adına başlattığımız bu çalışmalar aralıksız devam edecek dedi.

Ekiplerden bilgi aldı

Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır ve ekiplerle birlikte sahada incelemeler yaparak bilgiler alan Başkan Babaoğlu, ilçede Yenimahalle öncelikli yağmur suyu hattı ihtiyaçlarıyla ilgili SASKİ ile sürekli koordinasyon halinde olduklarını belirtti.


Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2019, 14:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184