Amigo Fatih’ten Mesaj Var

Koronavirüs tedbirleri kapsamında amatör ve profesyonel tüm liglere ara verildi Amigo Fatih’te Havuz Başında Kuş Beslemeye Başladı.

Amigo Fatih’ten Mesaj Var


Hendekspor Amigosu Fatih Sayın'ı merkezde kuşları yemlerken yakaladık. Amigo Fatih'e futbola verilen arada neler yaptığını, Hendekspor maçlarını özleyip özlemediğini sorduk.Amigo Fatih, " Devlet büyüklerimiz bizim sağlığımızı düşünerek, evde kalmamızı istiyorlar. Evde kalmak inanın çok zor. Çünkü ben futbol aşığı bir insanım. Sadece Hendekspor'un değil, tüm Hendek takımlarının amigosuyum.

Trübünleri ve yeşil sahaları çok özledim. Sabırsızlıkla Koronavirüs belasından kısa sürede kurtulmayı istiyoruz. Evde oturmaktan sıkıldığım zamanlarda çarşıya çıkarak, havuz kenarında kuşlara yem veriyorum. Kuşların avucumun içinden yem yemeleri çok hoşuma gidiyor. Kuşları yemledikten sonra evime gidiyorum ve devlet büyüklerimizin sözüne uyarak evde kalıyorum" Dedi.

Amigo Fatih'in anlattıkları, Futbola ve trübünlere duyulan özlemin her geçen gün arttığını gösterdi. Koronavirüsü yenmek için önce sağlık diyerek hep birlikte "Evdekal Hendek" diyoruz.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2020, 15:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184