ANLATMAYA GEREK YOK, GÖRÜYORSUNUZ

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Hendekli Basın Mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

ANLATMAYA GEREK YOK, GÖRÜYORSUNUZ


Hendek Çöp Aktarma Tesislerinde düzenlenen kahvaltı programına Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Dire Amirleri, Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Emin Kula, Muhtarlar ve Basın mensupları katıldı.

Söz verdiğimiz gibi

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, basın mensubu arkadaşlarımız ile en son bir araya geldiğimizde çöp aktarma tesisi ile ilgili olumlu ve olumsuz düşünceleri görüşmüş ve akabinde önümüzdeki kahvaltı programını çöp aktarma tesislerimizde yapacağımızı dile getirmiştik.

Çöp aktarma tesislerimiz ile alakalı birçok konu konuşuldu fakat biz en başta söylediğimiz gibi tesislerimizde koku olmayacağını ve bir zarar vermeyeceğinin sözünü vermiştik. Bugün de burada çöp aktarma tesislerimizde kahvaltı yapıyor ve çaylarımızı yudumluyoruz, birazdan da çevreyi gezerek her şeyi yerinde görme fırsatımız olacak diyerek aktarma tesisi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Diyalog eksikliği

Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Emin Kula ve Büyükdere Mahalle Muhtarı Âdem Demir, çöp aktarma tesisi ile alakalı olarak Hendek Belediyesi ile Mahalle sakinleri arasında yaşanan tatsızlıkların iletişim eksikliklerinden meydana geldiğini dile getirerek, bizler Belediye Başkanımızın bizlere örnek gösterdiği tesisleri giderek yerinde inceleme fırsatımız oldu ve Belediye Başkanımız bizlere o tesislerden daha kapsamlı bir tesis yapılacağının sözünü vermişti.

Bizler Muhtarlar olarak Vatandaşlarımızın yanında hareket etmek mecburiyetindeyiz, o gün de Vatandaşlarımız konu hakkında çekinceleri olduğu için ve tepki göstermek amacıyla bir araya gelmişti. Bizler iletişim eksiklikleri ve bilgi kirliliği nedeni ile Belediyemiz ile karşı karşıya geldik fakat bugün burada görüyoruz ki verilen sözler yerine getirilmiş ve İlçemize güzel bir eser kazandırılmış, bu anlamda bizler de Mahalle sakinlerimize gerekli bilgileri vereceğiz. Emeği geçen herkese Mahallemiz adına teşekkür ederiz diye konuştu.

Tesisler hakkında bilgilendirme

Kahvaltı sonrası Basın mensuplarınaHendek Belediyesine ait tesisleri gezdiren Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Basın mensupları ve heyet ile birlikte Parke taşı üretim tesisi, Belediye Garajı, Marangozhane, Tamir Atölyesi ve Hayvan barınağını gezerek tesislerin yerinde görülmesi anlamında bilgilendirmelerde bulundu.

Bilgilendirmeler esnasında Basın mensuplarının sorularına da cevap veren Püsküllü, burada tesislerimizi hep birlikte gezerek yerinde görme fırsatımız oldu. Gördüğünüz gibi Çöp aktarma tesislerimizde kahvaltı yaptık herhangi bir koku veya farklı bir durum var mı? Bundan sonraki süreçte de aktarma tesisimizin etrafında yapacağımız çalışmalar ile daha güzel bir görünüme kavuşturacağız.

Kendi kendimize yetebiliyoruz

Parke taşı üretim tesislerimizde kaldırım taşlarımızı kendimiz üretiyoruz, Belediye garajımızda bulunan araçlarımızın neredeyse tamamı yenilendi ki araç parkımız ile birçok Belediyeden daha iyi durumdayız, Marangozhanemizde Park ve Bahçelerimizde bulunan masa ve bankların üretimleridevam etmekte, Tamir atölyemizde araç parkımızda bulunan araçlarımızın ve iş makinelerimizin tamir ve tadilatlarını yapıyoruz yani kısacası kendi göbeğimizi kendimiz kesiyoruz, kendi kendimize yetebilecek durumdayız diye konuştu.

Bugün Hendek Belediyesinin bazı hizmetlerini yerinde gösterme fırsatı yakaladıklarını dile getiren Püsküllü, bu gibi programlar le Vatandaşlarımıza sizlerin aracılığı ile ulaşabiliyoruz bu anlamda katılım gösteren tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyoruz diye konuştu.

Yapılan tesis ziyaretlerinin ardından program sona erdi.







Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2018, 21:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184