Aramalar Hendek’te Devam Ediyor

Kullandığı kepçenin heyelan sonucu devrilmesi sonucu Aksu Deresinde kaybolan operatörü arama çalışmaları sürüyor.

 Aramalar Hendek’te Devam Ediyor


Hendek-Gölyaka sınırında gelen heyelan sonrasında kepçe ile birlikte Aksu Deresine yuvarlanan Operatör Muhammet Yılmaz'ın arama çalışmaları Hendek’te devam ediyor.

Montu bulundu

Hendek Dikmen, Aksu ve Kadifekale Mahalleleri güzergahı içerisinde arama kurtarma çalışmaları sürdürülürken, sabah saatlerinde su üstünde ve akarsu çevresinde arama yapan ekipler tarafından olay yerinden 1,5 Kilometre uzaklıkta Yılmaz'ın montu bulundu.

Ekipler seferber oldu

Hendek Aksu Deresi güzergahındaki arama çalışmalarına Sakarya ve Düzce AFAD Personelleri, Sakarya ve Düzce İtfaiye Müdürlüğü Ekipleri, Sakarya ve Düzce UMKE ekipleri, Sakarya ve Düzce İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri, Sakarya Arama Kurtarma Ekibi (SAKE), Düzce Arama Kurtarma Ekibi (DAKE), Gölyaka Orman İşletme Ekipleri, Gölyaka İlçe Özel İdare Müdürlüğü, Gölyaka Belediyesi, Düzce 112 Acil Çağrı Merkezi ve Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü Balık Adam Timi olmak üzere toplam 79 personel ve 27 araç katıldı.

Çalışmalar devam edecek

Yoğun kar yağışı ve soğuk havaya rağmen arama çalışmalarına devam eden ekipler tarafından havanın kararması ile birlikte çalışmalara son verirken, aram çalışmalarının Cumartesi ve Pazar günü ekiplerin artırılarak devam edeceği öğrenildi.

 


Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2020, 19:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
Talha ilkay
Talha ilkay - 4 yıl Önce

suan arama yapılan yer bizim köy ordan taaa kadefekale koprusune kadar ezbere biliyorum dere findiklik olan duz yerlere tasiyor yardim etmek istiyorum rehberlik yaparim gonullu olarak ordan 1 km asagida dereden gidilmez cünkü kayalik alan cok zor kimi yerde dere daralıyor rehberlik yardim etmek istoyorum 0538 068 25 46 cep numaram

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184