ARAMIZDAN AYRILANLAR

Hendek'te vefat edenler.

ARAMIZDAN AYRILANLAR



Başpınar Mahallesinden Çiftlik Mahallesi Eski Muhtarı Temel Ve Yusuf Akdeniz’in Ablaları, Esat, Fazlı ve Ali Kuruoğlu’nun Anneleri, Kazım, Dündar ve Ferhan Albayrak’ın Kayınvalidesi, Furkan, Sefa, Yuşa Berkay Albayrak’ın Ananeleri, Melih Kuruoğlu’nun Babaannesi Serkan, Murat, Şükrü, Ayhan, Doğan, Şafak, Erdoğan ve Ufuk Akdeniz’in Halaları, Esat ve Ayhan Küskün’ün Yengeleri, Tahsin ve Muhsin Korkmaz’ın Teyzeleri, Merhum Fazlı Kuruoğlu’nun Eşi, Tekelden Emekli Hacı Bedriye Kuruoğlu vefat etmiştir.

Cenazesi Yeni Camide kılınacak Öğle Namazına Müteakip Çiftlik Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Furkan Albayrak – 0537 679 03 61

Kargalı Hanbaba Yeni Mahalleden Merhum Halil Memiş’in Oğlu, Abdullah ve Ali Kemal Uzun’un Teyzesinin Oğlu, Uğur Demirkaya, Semih Bilgiçli ve Hakan Yıldız’ın Kayınpederi Miktat Memiş vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Kargalı Hanbaba Yeni Mahallede kılınacak Öğle Namazına Müteakip Kargalı Hanbaba Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Seymen Uzun – 0533 963 42 75

Puna  Orta Köy   Mahallesinden   Merhum  Mustafa  Düzeltici'nin  oğlu  ,  Mustafa  ve Barboros  Düzeltici'nin   Babaları    Recep  Düzeltici   vefat  etmiştir.

Cenazesi  Bugün  Puna Ortaköy  Mahallesinde   Kılınacak  İkindi  Namazına  Müteakip  Orta köy  Mahallesi  Aile  Kabristanlığına  Defnedilecektir.

Metin  Darol-0536 841 59 82

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2018, 10:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184