ARAMIZDAN AYRILANLAR

Hendek'te vefat edenler.

ARAMIZDAN AYRILANLAR



Dikmen Mahallesinden Salif Ayvaz’ın Oğlu, Ali ve Hikmet Ayvaz’ın Kardeşleri, Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz’ın Amcasının Oğlu İdris Ayvaz vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Dikmen Mahallesinde kılınacak Öğle Namazına Müteakip Dikmen Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Menderes Ayvaz – 0534 394 90 09

Aslen Kadifekale Mahallesinden olup Başpınar Mahallesinde ikamet eden Muharrem Keleşoğlu’nun Eşi, Cemil, Cemal, Cafer ve Zafer Keleşoğlu’nun Anneleri, Remzi ve Muzaffer Arslanoğlu’nun Kardeşi, Merhum Orhan Öğet ve İsmail Keleşoğlu’nun Kayınvalidesi Rukiye Keleşoğlu vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yeni Camide kılınacak Öğle Namazına Müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Zafer Keleşoğlu – 0532 694 08 54

Köprübaşı Mahallesinden Merhum Şoför Kemal Temel’in Eşi, Ahmet Günaydın’ın Ablası, Yaşar, Mehmet ve Tuncay Günaydın’ın Halaları, Yaşar Gürsel’in Teyzesi, Zekeriya ve Ramazan Temel’in Anneleri, Bülent Aslankaya’nın Ananesi, Kemal Temel’in Babaannesi, Tekel’den Emekli Hatice Temel vefat etmiştir.

Cenazesi Yeni Camide kılınacak Öğle Namazına Müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Tuncay Günaydın – 0533 482 96 49

Sarıyer   Mahallesinden   Hasan  ve  Merhum   Güner  Karataş'ın  Annesi   Osman  Demirci'nin   Kayınvalidesi  ,  Hatice  Karaca  vefat  etmiştir.

Cenazesi  Bugün  Öğle  Namazına  Müteakip  Sarıyer  Mahallesi  Aile  kabristanlığına   defnedilecektir.

Osman  Demirci     0536 245 61 88



Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2018, 12:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184