Aramızdan Ayrılanlar

Hendek'te vefat edenler.

Aramızdan Ayrılanlar


Mahmutbey Mahallesinden merhum Hacı Osman Varlıca’ nın Kardeşi Burhan ve Cevdet Varlıca’ nın Abileri Hendek Şoförler ve Otomobilciler odası başkanı Cemil Varlıca’ nın ve Cengiz İbrahim VARLICA’ nın babaları Kadem varlıca vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün yeni camide kılınacak öğlen namazına müteakip ilçemiz aile kabristanlığına defnedilecektir. Dost Akraba ve Din Kardeşlerimize duyurulur.

Cemil Varlıca -0533 419 66 10

Aslen Yeniköy mahallesinden olup mahmut bey mahallesinde ikamet eden merhum kap Fehim’ in oğlu merhum Nüvit, Merhum Ümit ve Mesut Kapoğlunun abileri kap Muhammet, Mustafa, Yusuf ve Yunus kapoğlu’ nun babaları Tekelden Emekli Merhum Hacı Hüseyin Akın’ ın damadı Şafak Kapoğlu vefat etmiştir.

Cenazesi bugün yeni camıde kılınacak öğlen namazına müteakip Yeniköy aile kabristanlığına defnedilecektir.

Hasan Akın -0539 319 62 41

Dikmen Mahallesinden Mustafa ve Emine Göçlünün oğlu İdris ve Fatma Göçlü’ nün abisi Emine ve Ogün Göçlü’ nün Babası Osman Göçlü vefat etmiştir.

Cenazesi bugün dikmen mahallesinde kılınacak ikindi namazına müteakip dikmen aile kabristanlığına defnedilecektir.

Mustafa GÖÇLÜ -0535 461 31 05

İlçemiz yeniyayla mahallesinden Merhum Salih ‘ in kardeşi merhum hacı Mustafa Karagüzel’ in abisi Muhammet, Muammer, Burhan Cavit, Senol, Ahmet ve Sabri Karagüzel ‘ in Babaları Ali karagüzel vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün yeniyayla camisinde kılınacak ikindi namazına müteakip yeni yayla aile kabristanlığına defnedilecektir.

Muammer Karagüzel -0530 771 84 43

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2018, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184