Aramızdan Ayrılanlar

Hendek'te vefat edenler.

Aramızdan Ayrılanlar


Çamlıca mahallesinden, merhum Şevki Sözlü’nün oğlu, Ali Sözlü’nün kardeşi, Murat, Ferhat ve Ahmet Sözlü’nün babaları, Mustafa Sözlü vefat etmiştir.

Cenazesi bu gün çamlıca yeşiller camiinde kılınacak ikindi namazına müteakip defin edilecektir.

Cabir Sözlü- 0531 675 00 99

Kemaliye mahallesinden, merhum mustafa Üstündağ’ın eşi Abdullah, Muhammet ve Merhum kenan Üstündağ’ın anneleri, Mecit boran Hüseyin Karan’ın kayın validesi tolga Mustafa Üstündağ’ın babaanneleri vefat etmiştir.

Cenazesi bugün merkez camiinde kılınacak öğlen namazına müteakip defin edilecektir.

Muhammet Üstündağ- 0532 416 97 41

Kırktepe mahallesinden Merhum Veysel Mutlu’nun Oğlu İsmail ve İsa Mutlu’nun amcasınınoğlu Ahmet ve Ayhan Mutlu’nun babaları Mehmet Mutlu vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Kırktepe mahallesinde kılınacak öğlen namazına müteakip kırktepe mahallesi aile kabristanlığına defnedilecektir.

Ayhan Mutlu- 0536 933 09 69
Aslen İkbaliye Köyünden olup, Yeni Mahallede ikamet eden, Merhum Harun Sarıca’nın oğlu Demirci Cemal Sarıca’nın kardeşi, Metin ve İdris Sarıcan’ın amcaları, Ahmet ve Hikmet Aslıbay’ın dayıları, Hüsna Kavas’ın eniştesi, Yaşar Başaran Yasin Özçelik ve Yavuz Gürbüz’ün Kayınpederleri Muhammed Sarıca vefat etmiştir.

Cenazesi yarın Merkez Büyük Camide kılınacak Öğlen namazına Müteakip İkbaliye Mahallesi Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Servet Aslıbay - 0530 072 73 23

 



 

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2018, 14:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184