Aramızdan Ayrılanlar

Hendek’te vefat edenler. (26 Ocak 2020)

Aramızdan Ayrılanlar


Rasimpaşa Mahallesinde ikamet eden Merhum Sefer Kundakçı’nın Oğlu, Harun, Zeki, Zait ve Süleyman Kundakçı’nın amcasının oğlu, Niyazi Kundakçı’nın amcası, Adnan ve Cengiz Genç’in dayıları, Sadullah Keskin ve Aydın Çalışkan’ın kayınpederi Samet Kundakçı’nın dedesi, Kadir ve Ömer Kundakçı’nın babaları, Halil Kundakçı vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Büyük Camide öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Samet Kundakçı - 0555 154 54 95

Sümbüllü Mahallesinden Hacı Merhum Mehmet Koç’un oğlu, Recep Ali, Neşat, İsmail, Fevzi ve Şemsi Koç’un ağabeyleri, Şeref ve Esen Koç’un babaları, İlyas Yılmaz, Cemal Sarıçayırlı ve Zühdü Münevver’in dayıları, Bahri, Mücahit ve Mehmet Koç’un amcaları, Hacı Necati Koç vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Sümbüllü Mahallesinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Sümbüllü Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Not: Cenazeye gitmek isteyenler için Saat: 15.00'da Büyük cami önünden araç kaldırılacaktır.

Esen Koç - 0538 046 75 28

Dereboğazı Mahallesinde ikamet Merhum Mustafa Kemal Sınar’ın eşi, Necla Özgör, Ayşe Sınar ve Nigar Aktaş’ın anneleri, Cengiz ve Engin Gülbayraktar’ın teyzeleri, Müzeyyen Hava Sınar vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Büyük Camide öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Akgün Aktaş - 0530 261 21 53

Rasimpaşa Mahallesinde ikamet eden Merhum İzzet Tosun’un eşi, Mecit Tosun’un annesi, Merhum İsmail ve Merhum Muharrem Kaynak’ın kardeşi, Merhum Talip, Halit, Adem, Mehmet ve Hasan Kaynak’ın ablaları, Recep, Mehmet, Ahmet, Yaşar ve Ali Tosun’un yengeleri, Melek Yayla, Emine Güvener, Elif Karadeniz ve Büşra Tosun’un babaanneleri Zekiye Tosun vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Büyük Camide ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Hasan Kaynak - 0533 432 77 76


Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2020, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184