Aramızdan Ayrılanlar

Hendek'te vefat edenler.(13 Şubat 2020)

Aramızdan Ayrılanlar


Büyükdere Mahallesinden Osman ve Safiye Gürsel’in Kızı, Selahattin, Yaşar, Mehmet ve Ali Gürsel’in Ablaları, Kemal, Yaşar, ve Merhum Kenan Öğrek’in Yengeleri, Murat, Vedat, Sedat, Reşat ve Nevzat Öğrek’in Anneleri, Merhum Cafer Öğrek’in Eşi Hacer Emine Öğrek vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Büyükdere Şehitlik Camiinde Öğle Namazına müteakip kılınacak Cenaze Namazının ardından Büyükdere Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Not: Cenazeye gitmek isteyenler için Saat: 12.15'te Büyük Cami önünden araç kaldırılacaktır.

Şenol Gürsel - 0532 138 61 98

Köprübaşı Mahallesinden Halis Çilingir ve Merhume Ayşe Çilingir’in Oğlu, Mustafa Çilingir, Ayşe Yener, ve Emine Çoban’ın aBbaları, Seher Birinci ve Güllü Taşkın’ın Ağabeyleri, Ahmet Çilingir’in Yeğeni, Refik, Ali, Emine ve Ferhat Çilingir’in Amcalarının Oğlu, İshak Birinci ve Zeki Taşkın’ın Kayınçosu Refik Menderes Çilingir vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yeni Camide Öğle Namazına müteakip kılınacak Cenaze Namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Refik Çilingir - 0544 635 74 67

Aslen Kargalı Yeniköy Mahallesinden olup, Adapazarı’nda ikamet eden Merhum Hayrettin Uygun’un oğlu, Merhum Gardiyan Yusuf Uygun’un yeğeni, Çağla Kılıç ve Çağrı Uygun’un babaları Gazeteci Ergun Uygun vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Büyük Camide İkindi Namazına müteakip kılınacak Cenaze Namazının ardından Kargalı Yeniköy Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Mehmet Uygun - 0506 453 99 36


Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2020, 10:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184