ARAMIZDAN AYRILANLAR

Hendek'te vefat edenler.

ARAMIZDAN AYRILANLAR


Dikmen Mahallesinden, Sadık Polçumcu’nun babası, Adil Armağan ve Cavit Görmenin kayınpederleri, Ahmet, Fazlı ve Veysel Armağa’nın enişteleri Mustafa Polçumcu Vefat etmiştir.

Cenazesi Dikmen köyünde kılınacak öğle Namazına müteakip dikmen köyü aile kabristanlığına defnedilecektir.


Aslen Karadere mahallesinden olup, Sarıdede mahallesinde ikamet eden merhum Ziya Korkmaz’ın oğlu Ali Mümin ve Merhum Rıdvan Korkmaz’ın abileri, Ayhan, İlhan, Merhum Ruhan ve Ruhi Korkmaz’ın babaları, Sinan ve Murat Korkmaz’ın amcası Belediye Personeli Tuncay Korkmaz’ın dedesi, Mustafa, Hasan Hüseyin, Merhum Rıza, Ali, Cemal Altun’un enişteleri Osman Korkmaz Vefat etmiştir.

Cenazesi Büyük Camide kılınacak öğle namazına müteakip aile kabristanlığına defnedilecektir.


Yeniköy Zörbek mahallesinden, Merhum Yaşba Turan’ın kardeşi, Yaşba Nuretti’nin ağabeyi Yaşba Efkan, Ufuk ve Onur’un babaları Yaşba Niyazi Vefat etmiştir.

Cenazesi Yeniköy Zörbek Mahallesi’nde kılınacak öğle namazına müteakip Yeniköy aile kabristanlığına defnedilecektir.



Tekerlek Süleymaniye Mahallesinden olup İlçemiz Başpınar Mahallesinde ikamet eden, Merhum Hacı Ahmet Kuşcan’ın oğlu, Merhum Hacı Osman, Merhum Hacı Kazım Kuşcan’ın kardeşi, Cevat, Hasan ve Hüsamettin Kuşcan’ın amcası, Merhum Remzi, İlhan, Ferhan ve Fatih Kuşcan’ın amcası, Muammer, Ziya, Ahmet Cevherli, Bedri ve Fahri Aslıbay’ın dayısı Osman Bademli’nin ve Hasan Kibritçi’nin kayınpederleri Behiç ve Bekir Kuşcan’ın babası Hacı Fevzi Kuşcan Vefat etmiştir.

Cenazesi Büyük Cami’de kılınacak ikindi namazına müteakip Hendek aile kabristanlığına defnedilecektir.



Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2016, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184