ARAMIZDAN AYRILANLAR

Hendek'te vefat edenler.

ARAMIZDAN AYRILANLAR


Çobanyatak Mahallesinden Merhum Alibey Mert’in Oğlu, Sabahattin Muammer Mustafa ve Ali’nin Abisi Ergün Mert vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Çobanyatak Mahallesinde kılınacak Öğle Namazına Müteakip  Çobanyatak Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Tuncay Egeli - 0537 761 05 33

İkbaliye Mahallesinden Merhum Yunus Atabek’in Oğlu, Süleyman ve Nurettin Atabek’in Kardeşi, Osman, Ömer ve Ali Atabek’in Enişteleri, Hüseyin Kalk ve Zehra Sönmez’in Dayısı, Bedri Pehlivan’ın Dünürü, İsmail ve Osman Atabek’in Babası Muzaffer Atabek vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Büyük Camide kılınacak İkindi Namazına Müteakip İkbaliye Aile Kabrsitanlığına defnedilecektir.

İsmail Atabek - 0544 350 66 89

Dereboğazı Mahallesinden Recep ve Namık Özözen’in Babaları, İsmail Özgümüş’ün Kayınpederi, Kemal ve İsmail Özözen’in Dedeleri, İlçemiz Eski Esnaflarından Şekerci Kemal Özözen vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yeni Camide kılınacak İkindi Namazına Müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Namık Özözen – 0533 453 48 49

Dereboğazı Mahallesin’den Merhum Seyfi  Efe’nin eşi, Sedat ve Suat  Efe ,  Sevim Topçu ve Sevgi Güler’in  anneleri , Fethi Güler , Sabahattin Kibritçi ,ve merhum Ümmet Topçu’nun  kayınvalideleri , Bülent , Niyazi ,  Levent Güler ve  İlker Topçu’nun ananeleri   Sebile Efe vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün  Dereboğazı Mahallesi Ziya Gökalp Caddesinde’ki hanesinden alınarak  Yeni Camiye getirilecek kılınacak ikindi namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Sedat  Efe-505 649 90 21



Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2017, 14:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184