ARAMIZDAN AYRILANLAR

Hendek'te vefat edenler.

ARAMIZDAN AYRILANLAR


Aslen Yeşilvadi Mahallesinden olup Rasimpaşa Mahallesinde ikamet eden Merhum Hayrettin Cevahirci’nin Hanımı, Sedat Uzunköprü’nün Kayınvalidesi, Hilmi, Ömer, İsmail, İlhan ve Ayhan Cevahirci, Vahdettin ve Muhammet Çilek’in Yengeleri Pakize Cevahirci vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Büyük Camide kılınacak Öğle Namazına Müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Vahdettin Çilek - 0532 591 44 48

Aslen Harmantepe Mahallesinden olup Sarıdede Mahallesinde İkamet eden Merhum Neşat Gemi’nin Gelini, Ali Gemi’nin Eşi, Merhum Eşref Atmış’ın Dünürü, Mustafa, Kemal, Merhum Yılmaz, Hasan ve Hayri Gemi’nin Yengeleri, Köy Hizmetlerinden Emekli Turgut Tornuk’un Yengesi, Yusuf, Ali ve Şaban Yıldıran’ın Kardeşleri, Fatma Gemi vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yeni Camide kılınacak Öğle Namazına Müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Turgut Tornuk - 0533 262 61 70

Yenimahalle’den Merhum Kamil Kızak ve Mehmet Kızak’ın Babaları, İsmail Önsarı’nın Dayısı, Kemal ve Yaşar Kızak’ın Amcasının Oğlu, İsmail, Zeki ve Muharrem Kodaman’ın Dayılarının Oğlu, Şirvan Ahmet Kızak vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yeni Camide kılınacak Öğle Namazına Müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Mehmet Kızak - 0534 382 44 03

Lütfüye Köşkü Mahallesinden olup Başpınar Mahallesinde İkamet eden Merhum Terzi Ali Tiryaki’nin Eşi, Hamit Tiryaki ve Arzu Özfidan’ın Annesi, Feridun Özfidan’ın Kayınvalidesi, Kadir, Cemal, Arif, Recep ve Mehmet Tiryaki’nin Yengeleri Ayşe Tiryaki vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Büyük Camide kılınacak Öğle Namazına Müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Mehmet Tiryaki - 0532 665 85 54

Karadere Mahallesinden Mehmet Atay ve Merhum Mustafa Atay’ın Babaları, Hüseyin Top’un Bacanağı Yusuf Atay vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Karadere Mahallesinde kılınacak İkindi Namazına Müteakip Karadere Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Sedat Top - 0535 488 00 13

Büyükdere Mahallesinden Merhum Sami Atakan’ın Kızı, Merhum Osman Nuri Balcı’nın Eşi, Merhum Kadir Balcı ve Hendek Esnaflarından Nihat Balcı’nın Annesi, Uğur, Timur, Hasan Fatih ve Erdem Balcı’nın Babaanneleri, Necmettin ve Şener Atakan’ın Ablaları, Osman ve Ethem Balcı’nın Yengeleri Ayşe Balcı vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Öğle Namazına Müteakip Büyükdere Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Nihat Balcı - 0533 394 38 05

Hicriye Mahallesinden İsmet Aydın’ın Oğlu, Ali, Veli, Asım ve Mehmet Aydın’ın Kardeşi, Eski Hicriye Mahallesi Muhtarı Yakup Aydın’ın Amcasının Oğlu, Aksu Mahallesinden Merhum Recep İlerlemiş’in Damadı, Ahmet ve Yılmaz İlerlemiş’in Enişteleri Ahmet Aydın vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Hicriye Mahallesinde kılınacak İkindi Namazına Müteakip Hicriye Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Mehmet Aydın - 0544 748 72 22

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2017, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184