ARAMIZDAN AYRILANLAR

Hendek'te vefat edenler

ARAMIZDAN AYRILANLAR


Yeni Mahallden  Merhum Muhammet Çetinkayanın oğlu merhum Osman Çetinkayanın  kardeşi  Hüseyin ve  Emre Çetinkayanın  babası  Okan ve Yunus Çetinkayanın  amcaları  Hasan Çetinkayanın  amcasınıoğlu Engin ve Musa Varlıcanın  dayıları Mustafa Sütlünün  eniştesi Necdet ve Ömer Cevarhircinin  bacanağı İlçemiz Esnaflarından  Hasan Arş ve Köksal Taşkının  kayınpederi Kereca  Mehmet Çetinkaya vefat etmiştir.

Cenazesi  bugün  saat 12.15de yeni mahalledeki hanesinden alınarak Yeni Camiye getirilecek kılınacak öğle namazına müteakip ilçemiz aile kabristanlığına defnedilecektir.

Murat sütlü-0532 241 18 75                                

Yeni Mahalleden İlçemiz esnaflarından merhum Mustafa Hacıoğlunun  oğlu Tekelden emekli Mehmet Hacıoğlunun  abisi Aysen ve Aslı Hacıoğlunun  amcaları ilçemiz Esnaflarından Rahim Yıldızın  bacanağı Bahar  Sibel ve İlçemiz esnafların Teyfik Hacıoğlunun  babaları Ali Hacıoğlu  vefat etmiştir.

Cenazesi bugün saat:12 de yeni mahalledeki hanesinden alınarak yeni camiye getirilecek kılınacak öğle namazına müteakip ilçemiz aile kabristanlığına defnedilecektir.

Teyfi Hacıoğlu-0541 966 53 54

Karadere Mahallesinden Merhum Necip Geleçin  eşi merhum Şaban  İrfan ve Seyfi Geleçin  annesi Selçuk Sedat ve Salih Geleçin  Babaanneleri  İlçemiz Esnaflarından  Elektrikçi Abdi İmakın kayınvalidesi  Kadir ve Ahmet İmakın anneannesi Meryem Geleç vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip karadere aile kabristanlığına defnedilecektir. Cenazeye gitmek isteyenler için saat 16 da büyük cami önünden araç kaldırılacaktır.

Abdül  kadir  imak -0535 100 41 61

Kemaliye Mahallesinden Merhum Ocakcı  Hamit Ustanın Torunu merhum İsmail Babaoğlunun  oğlu Muharrem ,Muzaffer Cemil ve Turgut Babaoğlunun kardeşleri Yarıca mahallesin merhum Bayburtlu Selahattin Şenyiğitin  damadı  Cihan Dönmezin  kayınpederi Serap Dönmezin  babası Mustafa Babaoğlu vefat etmiştir.

Cenazesi bugün saat:16,da  Kemaliye mahallesindeki hanesinden alınarak Yeni camiye getirilecek kılınacak ikindi namazına müteakip ilçemiz aile kabristanlığına defnedilecektir.

Turgut BABAOĞLU-0532 200 44 39

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2017, 12:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184