ARAMIZDAN AYRILANLAR

Hendek'te vefat edenler.

ARAMIZDAN AYRILANLAR



Aslen Karaçökek Yeşilvadi Mahallesinden olup Yeni Mahallede İkamet eden Merhum Mehmet Kavakçı’nın Oğlu, Muhammet Sütlü’nün Damadı, Cevdet Kavakçı’nın Amcasının Oğlu, Merhum Muzaffer ve Eşref Öget’in Kayınçosu, İbrahim, İsmail ve Davut Öget’in Dayıları, Yaşar Tosun’un Kayınpederi Merhum Osman Alemdaroğlu ve Mehmet Gevher’in Dünürü, Başpehlivan Mahmut Kavakçı ve Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kavakçı’nın Babaları, Muharrem Kavakçı vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yeni Camide kılınacak Öğle Namazına Müteakip Yeşilvadi Aile Mezarlığına defnedilecektir.

Ahmet Kavakçı – 0536 258 14 17

Aslen Ordu İlinden olup İlçemiz Büyükdere Mahallesinde İkamet nden Yener Çaltepe’nin Eşi, Serkan ve İlçemiz Esnaflarından Şenol Çaltepe’nin Anneleri, Murat Korkmaz’ın Kayınvalidesi Fatma Çaltepe vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Büyükdere Şehitlik Camiisinde kılınacak Öğle Namazına Müteakip Büyükdere Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Şenol Çaltepe – 0532 680 97 77

Harmantepe Mahallesinden Cemal Tektaş’ın Eşi, Seyfi, Sezgi ve Engin Tektaş’ın Anneleri, Merhum Mustafa, Ali, Celal, Yaşar ve Veysel Tektaş’ın Yengeleri, Muhammet Gevher, Mustafa Salkım ve Musa Atılganın Kayınvalidesi Ayşe Tektaş vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Harmantepe Mahallesinde kılınacak Öğle Namazına Müteakip Harmantepe Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Sezgin Tektaş – 0535 938 15 80

Yazlık Mahallesinden Merhum Ruşen Çelebinin Eşi, Metin ve Çetin Çelebinin Anneleri, Orhan, Ahmet ve İlhan Çelebi’nin Ablaları Sabriye Çelebi vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yazlık Camiisinde kılınacak İkindi Namazına Müteakip Kazımiye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Çetin Çelebi – 0532 685 86 80

Çamlıca Camili Mahallesinden Hüseyin Çit’in Babası, Bayram, Yusuf ve Yakup Çit’in Abileri Emekli İmam Hakkı Çit vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Çamlıca Mahallesinde kılınacak İkindi Namazına Müteakip Çamlıca Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Hüseyin Çit – 0532 604 11 33


Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2017, 14:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184