ARAMIZDAN AYRILANLAR

Hendek'te vefat edenler.

ARAMIZDAN AYRILANLAR


Sümbüllü Mahallesinden Merhum Tahsin Sefa’nın Oğlu, Murat ve Şevket Tarım’ın Yeğeni, Tahsin ve Osman Sefa’nın Babaları, Belediye Personeli Sefer Özil’in Kayınpederi Muharrem Sefa vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Sümbüllü Mahallesinde Kılınacak Öğle Namazına Müteakip Sümbüllü Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Sefer Özil – 0537 301 20 45

Kemaliye Mahallesinden Merhum Derviş Demir’in Oğlu, Merhum İbrahim Merhum Ali ve Hasan Demir’in Abisi, Ferhat, Ferhan, Muammer, İsmail, Orhan ve Zeki Demir’in Amcaları, Zülküf Kurt’un Dayısı, Cemil Tektaş ve Murat Pak’ın Kayınpederi, Hüseyin Hasan, Hilmi ve Levent Demir’in Babaları Onur, Ogün, Emre ve Oğuzhan Tektaş’ın Dedeleri Bekir Demir vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yeni Camide kılınacak Öğle Namazına Müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Onur Tektaş – 0551 606 96 06

Aslen Sümbüllü Mahallesinden olup Yeni Mahallede İkamet eden Merhum Ömer Kuvvetli’nin Oğlu, Mustafa Kuvvetli’nin Abisi, Ahmet, Mehmet ve Vahdet Kuvvetli’nin Amcası Hafız Seyfullah Kuvvetli vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Sümbüllü Mahallesinde kılınacak İkindi Namazına Müteakip Sümbüllü Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Mehmet Kuvvetli – 0537 205 96 29

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2017, 12:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184