Arıcılar ile Üniversite İşbirliği Protokolü İmzaladı

Sakarya Arı Yetiştiricileri Birliği ile Düzce Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Arıcılar ile Üniversite İşbirliği Protokolü İmzaladı


Sakarya Arı Yetiştiricileri Birliği başkanı Mustafa Ör ve Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nijer Demircan Çakır arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında öncelikle bölgesel kalkınma odaklı misyon farklılaşması Düzce Üniversitesinin geleneksel tıp alanında uzmanlaşma çalışmaları, petek üretimi, kova üretimi, ana arı üretimi dahil olmak üzere arıcılık ile ilgili bütün üretim faaliyetlerinin yapılabileceği ve pazarlamasını içeren çok geniş kapsamlı çalışma ve araştırmalar yapılacak.
Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Sakarya İli Arı Yetiştiricileri Birliği başkanı Mustafa Ör, protokol kapsamında ürün geliştirme, yani bal dışındaki diğer arı ürünlerinden, üretimlerinden ve arıcıların her türlü sorunlarına cevap verecek çalışmalar ve hizmetlerin de bu protokol kapsamında yer alacağını belirterek, Düzce Üniversitesi ile birliğimiz arasında devam eden protokol çalışmalarımız sonuçlandırdık.

Üniversitenin katkısını kullanarak üyelerimize daha iyi hizmet vereceğiz. Ürettikleri ürünleri daha iyi bir fiyata satabilmek ve garanti altına almak için ortak işbirliği yapacağız. Bu konuda çok yönlü çalışmalarımız olacak. Arı üretiminde, bal üretiminde, poropolis üretiminde arı zehiri üretiminde ve arıcılıkla ilgili bütün çalışmaları yapacağız. Değerli hocalarımızla birliğimiz arasındaki çalışmalarda çok önemli sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2018, 16:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
cdnz
cdnz - 6 yıl Önce

sektöre kattığınız değerli projeleriniz için teşekkürler mustafa ör.başarılar.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184