Asfalt Çalışmaları Hız Kesmiyor

Hendek Belediyesi, asfalt ve yol hizmetlerinde molasız çalışıyor, ana cadde ve sokaklarda ulaşım konforu artıyor.

Asfalt Çalışmaları Hız Kesmiyor


Hendek Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı asfalt çalışmalarına son hız devam ediyor.  Şu ana kadar  Dereboğazı, Başpınar, Sarıdede, Rasimpaşa, Bayraktepe ve Necatipaşa mahallerinde asfalt çalışmalarını tamamlayan ekipler Yenimahalle de çalışmalarını sürdürüyorlar. Şu ana kadar 7 bin ton asfalt atan Hendek Belediyesi 4 bin ton da asfalt yama yaptı. Bu yıl 5 bin ton yama, 28 bin ton sıcak asfalt olmak üzere 33 bin ton asfalt atılması planlanıyor.
Bu yollar sizin için

Hendek halkının her şeyin en güzeline layık olduğunu belirten Başkan İrfan Püsküllü, her yıl kalitemizi artırarak yaptığımız asfalt çalışmalarımız bu yıl da hızla devam ediyor. Tüm yollarımızı güzelleştirmeye, değiştirmeye devam ediyoruz. Alt yapısı biten bütün yollarımızda asfalt çalışmaları yapıyoruz. Yol çalışmaları bizim için çok önemli. Hendeğimize yakışmayan her türlü kusuru ve eksiklikleri tespit edip düzeltme yoluna gidiyoruz. Vatandaşlarımızın rahat edebilecekleri birinci kalite diye tabir ettiğimiz yol kalitesine ulaşabileceği güzel günler halkımıza yaşatacağız. Halkımız bunu fazlasıyla hak ediyor dedi.


Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2018, 14:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
hadi temizce
hadi temizce - 6 yıl Önce

madem bu kadar bu belediye çalışıyorda ikbaliye mah. yolları 10--15 senedir neden asfaltlanadı. sorulduğunda bu gün veya yarın deyip atlatmasını iyi biliyorlar ama

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184