ASFALT ÇALIŞMALARI SON HIZ

Hendek Belediyesi’nin, Büyükşehir Yasası ile mahalleye dönen köy ve beldelerde asfaltsız yol bırakmamak için başlattığı hummalı çalışma hızla devam ediyor.

ASFALT ÇALIŞMALARI SON HIZ


Yüksek mahallelerden başladılar

Hendek Belediyesi, yaklaşan kış mevsimi öncesi uzak mahallelerde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Geçen hafta içinde Yeniyayla mahallesinde 1500 metre, Göksu mahallesinde 650 metre, Kurtuluş mahallesinde 1500 metre asfalt çalışmasını tamamlayan ekipler bu hafta Kırktepe Mahallesi, Karadere Mahallesi ve Yarıca Mahallesi ile çalışmalarına devam etti. Kırktepe Mahallesinde 770 metre, Karadere Mahallesinde 850 metre asfalt çalışmasını tamamlayan ekipler Yarıca Mahallesinde 1750 metre asfalt çalışmasına başladılar.

Yama ekipleri çalışıyor

Yaklaşan kış mevsimi öncesi asfaltlama çalışmalarını uzak ve yüksek mahallerde aralıksız sürdüren ekipler, vatandaşlardan gelen talepleri de anında değerlendiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca ilçenin farklı bölgelerinde yapılan su, elektrik, alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda da bakım ve onarım yaparak, olası kazaların önüne geçiyor.

Çok geniş bir alanda çalışma
Yaz sezonu süresince şehir merkezine uzak çevre mahalleler ve kırsal bölgelerdeki mahallelerde asfaltlama çalışmalarına ağırlık verdiklerini kaydeden Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü,  “Asfalt ekiplerimiz bir taraftan bakım ve yama çalışmaları yaparken diğer taraftan da soğuk ve sıcak asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Geniş bir alanda sıcak asfalt çalışmalarımızı yolların daha elverişli kullanılabilmesi için yapıyoruz. Havalar uygun olduğu sürece mahallelerimizde asfaltlama çalışmalarını sürdüreceğiz” dedi.
Asfalt çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, yapılan asfaltlama çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve ekibine teşekkür ettiklerini kaydettiler.

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2016, 11:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
.
. - 8 yıl Önce

Birde cennet.mahlesini yapsalar.
Bizimde sorunlarınızı.
Dinleseler.

Kazimiyeli
Kazimiyeli - 8 yıl Önce

Sayın baskanım. Hendek - kazimiye yolu üzerinde bulunan rehabilitasyon merkezinin onu ve kazimiye yolu tarafında dogru devam eden yolda kazı calışmalardan sonra cook kötü bi durum aldı yardımızı istiyoruz

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184