ASKERLİK ŞUBESİ BAŞKANLIĞINDAN İLAN

Hendek Askerlik Şubesi Başkanlığından ilan.

ASKERLİK ŞUBESİ BAŞKANLIĞINDAN İLAN

1-  Askerliklerine 06 Haziran 2017 tarihinden önce karar aldıran er statüsündeki yükümlüler, 1997/3 tertip 1  ve 2 grup olarak ağustos ve eylül aylarında iki grup halinde silahaltına alınacaktır.

2. Sevke tâbi yükümlülerin sınıfları ve tertip edildikleri eğitim merkezlerini gösteren listeler askerlik şubesi ilân panosuna asılmıştır. Yükümlülerin sevk işlemlerine ait bilgileri ve belgeleri e-devlet kapısı üzerinden www.turkive.qov.tr adresinden edinebilmelerine imkân verilmiştir. 1inci grupta şevke tabi yükümlülerin sevk evrakları 14 Temmuz 2017 tarihinden itibaren e-devlet sistemi üzerinden ve askerlik şubesi başkanlığından verilmeye başlamıştır. 2'nci grupta şevke tabi yükümlülerin sevk evrakları ise 01 Eylül 2017 tarihinden itibaren e-devlet sistemi üzerinden ve askerlik şubelerinden alınabilecektir.

3. Sevk evrakını almak üzere askerlik şubesi başkanlığına müracaat eden yükümlülerin nüfus cüzdanlarını veya ehliyetleri yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

4. Sevk evraklarını almayanlar ile aldığı evrakını aldığı halde birliklerine katılmayanlar bakaya suçunu işlemiş olacağından haklarında idari para cezası teklifinde bulunulacağından işlemlerini zamanında yaptırmaları yükümlülerin menfaatler icabıdır.


Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2017, 12:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184