Atatürk Parkı Bakımsızlıktan Ve İlgisizlikten Dökülüyor

Eski başkan İrfan Püsküllü döneminde Sakarya Büyükşehir Belediyesinin 18 milyon TL harcayarak yaptığı yeni Atatürk Parkı bakımsızlıktan ve ilgisizlikten dökülüyor.

Atatürk Parkı Bakımsızlıktan Ve İlgisizlikten Dökülüyor


Yeni Atatürk Parkının içler acısı halini gören vatandaşlar, "Bu Park kamu malıdır. Kamu malına verilen zararlar, Vatandaşların cebinden çıkan paralarla karşılanıyor. Yeni Park için Büyükşehir Belediyesi 18 milyon TL harcadı. Harcanan 18 milyon TL Hendek halkının parası. Eski Park Hendek'e yetiyordu. Bu kadar parayı yeni parka harcamaya ne gerek vardı? Üstelik 2 yıldır açılmayan park dökülmeye başladı. yazık! Çok yazık! Bu paralar Hendek halkının paraları..." Diye konuşuyor.

18 Milyonluk Parkın Havuzuda dökülüyor!... Havuz hiç açılmadı... 18 Milyon TL ile neler yapılırdı?

- 18 Milyon TL ile Belediye otoparkının olduğu alana katlı otopark yapılırdı!...

- Belediye asfalt için 5 Milyon TL kredi çekmeye çalışıyor. 18 milyon TL ile Hendek'teki mahalle yolları asfaltlanırdı!...

- 18 Milyon TL ile Yenimahallenin yağmur suyu problemi çözülürdü!...

18 Milyon TL Hendek halkına hizmet olarak harcanabilirdi. Eski başkan İrfan Püsküllü halkın deyimiyle 18 milyon TL'nin çöpe atılmasından sorumludur. 18 Milyon TL ile o zaman Hendek için daha acil projeler yapılabilirdi. Keyfi ve lüks harcama yapılarak 18 Milyon TL lik Park, Hendek için israftır. Bu israfın sorumlularından hesap sorulmalıdır..

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2019, 14:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184