AYLA ERDAL’DAN AÇILIŞ VE DEFİLE

Ayla Erdal Tasarım Atölyesi düzenlenen tören ile hizmete açıldı.

AYLA ERDAL’DAN AÇILIŞ VE DEFİLE


Moda Tasarımcısı Ayla Erdal, ismi ile özdeşleştirdiği Ayla Erdal Tasarım Atölyesi düzenlenen tören ile hizmete açıldı.
Meşale Plaza’da düzenlenen Ayla Erdal Tasarım Atölyesi’nin açılış törenine Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Meşalegrup Yönetim Kurulu Başkanı Baytun Talha Sunman, Ak Parti Hendek Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın ve Ekibi’nin yanı sıra Ayla Erdal’ın Ailesi, Dostları, Arkadaşları ve Vatandaşlar katıldı.
İşletmenin hayırlı olması temennileri ile açılış kurdelesini Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Meşalegrup Yönetim Kurulu Başkanı Baytun Talha Sunman, İşadamı Âdem Sunman ve İşletmeci Ayla Erdal birlikte kesti.
Açılış sonrası İşletmeyi gezen ziyaretçiler Ayla Erdal’ın tasarımlarını ve koleksiyonlarını düzenlenen Defile ile yakından görme fırsatı buldu.
Sindoma Düğün Salonunda düzenlenen defilede birbirinden güzel koleksiyon ve tasarımlar Hendek’li gençlerin mankenliğini yaptığı sunumlar ile misafirlerin beğenilerine sunuldu.
Açılış ve Defile sonrası katılım sağlayan herkese teşekkür eden Erdal, özellikle kendisini İşletmecilik konusunda destekleyen başta Eşi Mehmet Erdal olmak üzere Aile fertlerine ve Arkadaşlarına da ayrıca teşekkür etti.
Ayla Erdal Tasarım Atölyesi, Gelinlik, Nişanlık, Abiye, Özel Tasarım Günlük Kıyafet Dikim, Kaftan Kiralama ve Satış, Nikâh Şekeri, Bebek Şekeri, Ayakkabı, Çanta, Aksesuar, Kız Çocuk Abiye, Erkek Çocuk Takım Elbise, Gelin Buketleri ve Düğün adına akla gelebilecek tüm konularda hizmet veriyor.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2018, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184