Aziz Milletimizin Başı Sağolsun

Taşkısığı’nda patlamanın meydana geldiği alana giden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, çalışmaları incelemesinin ardından hastaneye gitti ve yaralılar hakkında bilgi aldı.

Aziz Milletimizin Başı Sağolsun


Hendek’te bulunan havai fişek fabrikasındaki havai fişek ve patlayıcıların, kontrollü bir şekilde imhası için Adapazarı Taşkısığı’na nakledildiği sırada meydana gelen patlama Türkiye’yi yasa boğdu.

Cumhuriyet Başsavcılığının koordinatörlüğünde Hendek Belediyesi’nde görevli Fatih Üretmen’in kullandığı kamyon ile jandarma personellerinin kontrolünde gerçekleşen intikal sırasında meydana gelen patlama sonrasında, bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve kurtarma ekibi sevk edildi.

 

Patlama bölgesi

Olayın duyulmasının ardından Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’da hızlı bir şekilde patlama bölgesine giderek, Hendek Belediyesine bağlı ekiplerin destek amacıyla bölgeye sevk etti. MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte patlamayla ilgili bilgiler alan Başkan Babaoğlu, burada bir süre inceleme yaptı. İncelemelerin  ardından Yenikent Devlet Hastanesine geçti.

 

Hastane

MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili M.Levent Bülbül’de hastaneye gelerek, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar ve Başkan Babaoğlu ile yaralıların sağlık durumları hakkında bilgiler aldı. Ailelere geçmiş olsun dileklerini ileten Bülbül, Akar ve Babaoğlu daha sonra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile hastane yetkilileri ile görüştü.

 

Acı üstüne acı

Bülbül ve Başkan Babaoğlu, şehitlerimiz için başsağlığı mesajı yayınlarken, yaralılarımızın bir an evvel iyileşmesi için dua ettiklerini söyledi.


Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2020, 16:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184