Babaoğlu Duygulandırdı

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, sosyal medyadan gelen taleplere kayıtsız kalmıyor.

Babaoğlu Duygulandırdı


Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek dışında yaşayan Vatandaşların Hendekte yaşayan Aileleri için sosyal medya üzerinden gelen taleplerini yerine getirerek duygulara dokundu.

Talepler yerine getirildi

Hendek dışında yaşayıp Hendek’te bulunan Ailelerine sürpriz yapmak isteyen Vatandaşların sosyal medyadan gelen “Evlilik Yıl Dönümü” ve “Doğum günü” taleplerinin yerine getirilmesi için ekipleri görevlendiren Babaoğlu, Vatandaşların talebini yerine getirdi.
Teşekkür ediyoruz

stanbul’da yaşayan Öznur Çokgezer, Hendek’te yaşayan Annesi Zehra ve Babası Kazım Baycan’ın 46. evlilik yıl dönümleri nedeniyle Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na sosyal medya hesabından ulaşarak sürpriz yapmalarını istedi.

Bu talebi yerine getiren Hendek Belediyesi Zabıta ekipleri, Baycan Ailesinin evine giderek Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve Kızları Öznur Çokgezer’in mesajını ileterek huzurlu, sevgi dolu ve sağlıklı uzun yıllar temennisinde bulundular.



Duygusal anlar

İzmit Gölcük’te yaşayan Zehra Çolak, Hendek’te yaşayan 65 yaşındaki rahatsızlığı nedeniyle evden çıkamayan Kayınvalidesi Emine Çolak’ın doğum günü nedeniyle Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na sosyal medya hesabından ulaşarak sürpriz bir Doğum günü talep etti.

Bu talebi yerine getiren Hendek Belediyesi Zabıta ekipleri, Çolak Ailesinin evine giderek Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve Oğulları Yusuf Çolak ve Gelinleri Zehra Çolak’ın mesajını ileterek sağlıklı ve mutlu uzun yıllar temennisinde bulundular.

Yapılan sürpriz nedeniyle duygusal anlar yaşayan Emine Çolak, “çok teşekkür ediyorum, rahatsızlığım nedeniyle evden çıkamıyorum. Durumun bu” diyerek göz yaşlarına hâkim olamadı.


Elele bu süreci atlatacağız

Zor zamanlardan geçtiğimizi anlatan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Devlet millet el ele bu süreci atlatacağız. Devletimizin tüm kurumlarıyla birlikte Hendek Belediyesi vatandaşlarımız için seferber olmuş durumda. Vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçları karşılanırken iki ailemizle ilgili bize gelen bilgi ve talep sonrası neden olmasın dedik. Önemli olan vatandaşlarımızın mutluluğudur. Bir nebze moral olması açısından ekiplerimiz hemen aileleri tespit ederek bu özel günlerinden onlara moral verdiler. Biz çok mutlu olduk. Allah hepsinden razı olsun. Bize bu dönemde moralde lazım. Vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz dedi.


Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2020, 18:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184