Babaoğlu Hastaneye Kaldırıldı

Bisiklet kazası geçiren Turgut Babaoğlu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Babaoğlu Hastaneye Kaldırıldı


Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun geçirdiği bisiklet kazası nedeniyle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Bisikletten düştü

Babaoğlu’nun Hamitli Mahallesinde bir ziyaretten dönerken çocuklarla kısa süreli sohbet ettiği ve bisiklete bindiği esnada bir anda bisikletten düştüğü, kaza sonrası Babaoğlu’nun yüzünde sıyrıklar oluştuğu, omuz kısmında ise kırık yada çıkık olabilme ihtimaline karşı önlem amacıyla Hendek Devlet Hastanesine müşahade altında tutulduğu öğrenildi.

Ameliyat olabilir

Hendek Devlet Hastanesine yapılan ilk kontrollerde Babaoğlu’nun genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, omuz kısmında kırık yada çıkık olabilme ihtimali nedeniyle ortopedi doktorunun kontrolleri sonrasında ameliyata alınabileceği gelen bilgiler arasında.

Hendek Belediyesinden açıklama

Yaşanan olay sonrası Hendek Belediyesi sosyal medya hesaplarından; “Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu, bugün akşam saatlerinde çeşitli temaslarda bulunmasının ardından Hamitli Mahallesinden geçerken, evlerinin bahçesinde zaman geçiren hemşerilerimizin Ramazan Bayramını kutlamıştır. Bu sırada evlerinin önünde oynayan çocuklara da eşlik eden Başkanımız Sayın Babaoğlu, bindiği bisikletten bir anda dengesini kaybederek yere düşmüş ve yaralanmıştır. Omzunun üzerine düşen Başkanımız Babaoğlu hemen Hendek Devlet Hastanesine kaldırılarak müşahede altına alınmıştır. Başkanımızın omzunda kırık olabileceği doktorlar tarafından açıklanırken, kontrol ve tedavileri halen devam etmektedir. Talihsiz kazayı duyup arayan, soran ve geçmiş olsun dileklerini ileten tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadeleri ile açıklama yapıldı.

Hendek Gündem Haber Ailesi olarak, Hendek Belediye Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu'na geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve acil şifalar diliyoruz.
 

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2020, 21:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184