Babaoğlu Hibe Aracı Fatma Şahin’den Teslim Aldı

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından Hendek Belediyesine hibe edilen 7.5 ton kapasiteli ve 2020 model ( Ford Cargo ) çöp kamyonu için teslim töreni yapıldı.

Babaoğlu Hibe Aracı Fatma Şahin’den Teslim Aldı



Başkent’te Hendek Belediyesine hibe edilen yeni çöp kamyonu için devir teslim törenine katılan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, TBB Başkanı Fatma Şahin’e teşekkür ederek, Şehrimizin daha iyi hizmet alması adına yorulmadan işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz dedi.

Ankara’da bulunan Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) hizmet binasında gerçekleşen törene aynı zamanda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı olan TBB Başkanı Fatma Şahin ve Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu katıldı.

Yanınızdayız


Başkan Turgut Babaoğlu’na geçmiş olsun dileklerini ileten TBB Başkanı Fatma Şahin, hibe edilen çöp kamyonunun teslimini yaptı. Yeni çöp kamyonun Hendek’e hayırlı olmasını temenni eden Fatma Şahin, Hendekli Vatandaşlarımıza çok selamlarımızı iletin. TBB olarak, Belediyelerimizin Vatandaşlarımıza daha güçlü bir şekilde hizmet sunması için yanınızda olmaya devam edeceğiz dedi.


İşbirliği sürecek


Fatma Şahin’e teşekkür eden Başkan Turgut Babaoğlu, Türkiye Belediyeler Birliğine ve ilgili kurumlara verdikleri destek nedeniyle teşekkür ederiz. Hepimizin ortak paydası memleketimizin daha da güçlenmesi ve gelişmesi içindir. Hemşehrilerimizin daha iyi hizmet alması için yorulmadan işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz ifadelerine yer verdi.


Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2020, 20:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184