Babaoğlu Kadınlara Çiçek Armağan Etti

Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu tüm Kadınların Dünya kadınlar gününü kutlayarak Çiçek takdim etti.

Babaoğlu Kadınlara Çiçek Armağan Etti


Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu 8 Mart Dünya Kadınlar gününde Hendek Halk Eğitim Merkezi, Ziya Gökalp İlkokul, Ortaokulu, Abdurrahman Gürses İmam Hatip Ortaokulu, Nuriye ilkokulu ve Kafeleri ziyaret ederek kadınlara çiçek takdim etti ve tüm kadınların 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutladı.
Babaoğlu ziyaretlerinde Kadınların gününü kutlayarak çiçek takdim etti, Kadınlara ve Eğitime yönelik yapacağı projelerini anlattı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, bilindiği üzere kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu bir yaşam sürme özlemlerini ve isteklerini dile getirdiklerini belirten Babaoğlu, Dünya kadınlar günü Birlik, beraberlik ve dayanışma günü olarak tüm dünyada coşkuyla kutlanmaktadır.
İstiklal mücadelesi döneminden bu yana Cumhuriyet ile kazanılmış çağdaş haklar ve özgürlüklerle birlikte, yaşamımızın her alanında başarıyla yer almış kadınlarımızın fedakârlıkları göz ardı edilemez.
Doğumdan ölüme, yaşamımızın her anında varlıklarını hissettiğimiz, varlıkları ile onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda her türlü desteklerini esirgemeyen, bizleri eğiten, bizlere öğreten kısacası bizleri biz olması yolunda her türlü destek ve şefkati karşılık gözetmeksizin veren fedakâr, cefakar, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’ in “Cennet annelerin ayakları altındadır” hadis-i şerifi ile cennetin müjdecisi övgüsüne mazhar olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en içten dileklerimle kutluyorum ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2019, 15:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184