Babaoğlu Muhtarlarla Buluştu

Hendek Belediyesi tarafından düzenlenen muhtarlarla istişare ve değerlendirme toplantısı Hendek Belediyesi Nikah ve Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Babaoğlu Muhtarlarla Buluştu


Muhtarlarla istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya gelen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Projelerimizle ve çalışmalarımızla hep birlikte güç birliği yaparak Hendek’imizi en iyi hizmetlerle geleceğe taşıyacağız dedi.

Salgın tedbirleri kapsamında

Hendek Belediyesi tarafından düzenlenen muhtarlarla istişare ve değerlendirme toplantısı Hendek Belediyesi Nikah ve Toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantı öncesinde salon dezenfekte edilirken, toplantıya katılanlar ateş ölçümleri yapılarak salona alındı. Dezenfekte işlemlerinin ardından maske ve eldiven dağıtımı yapılırken, sosyal mesafe kuralına uyularak düzenlenen toplantıya Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu başkanlık etti. Tüm Hendek Muhtarlar Dernek Başkanı Emin Kula ve muhtarların katılımıyla düzenlenen toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları, müdürler ve teknik personellerde katıldı.


Normalleşme döneminin ilk toplantısı

Toplantıda ilk olarak konuşan Emin Kula, koronavirüs (COVİD-19) salgını sonrasında düzenlenen ilk istişare toplantısının hayırlı olmasını diledi. Kula, Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Ülke olarak geçirdiğimiz bu zorlu dönemde yapmış olduğumuz ilk istişare toplantısı hepimize hayırlı olsun. Hendek’in sorunlarının konuşulacağı bu toplantıda bizleri bir araya getiren Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu’na teşekkür ediyorum. 91 mahallemizdeki tüm sorunların çözüme kavuşacağını umuyoruz dedi.


Biz yanındayız

Daha sonra söz alan Başkan Turgut Babaoğlu ise, pandemi sürecinde yapılan hizmetleri anlattı. Başkan Babaoğlu, bu zor dönemde hassasiyetle tüm ekiplerimiz hemşerilerimize yardımcı olmaya çalıştı, çalışmaya da devam ediyor. Yardımlaşma ve dayanışma duygularıyla el ele vererek bu süreç elbette geçecek. Yeni normal bir döneme girdik. Rabbim milletimizi korusun, Devletimize ve bu aziz millete canla başla hizmet eden tüm kamu çalışanlarına, işçimize, çiftçimize kolaylıklar versin ifadelerine yer verdi.


Geleceğe taşıyoruz

Babaoğlu, normalleşme döneminin ilk toplantısında istişarede bulunalım istedik. Eksilerimizi ve artılarımızı görelim, hep birlikte Hendek’imize en iyi şekilde hizmet verelim. Planlı bir şekilde imkanlar dahilinde Hendek’imizin her mahallesinde tüm ekiplerimizle bir mücadele içindeyiz. Kentimizin bütün sorunlarını çok iyi biliyoruz. Sorunları çözüp, projelerle şehrimizi geleceğe taşıyacağız. Bunu Hendek’in tüm dinamikleriyle birlikte hayata geçireceğiz dedi.

 

Hizmetlerin sunumu yapıldı

Babaoğlu, 30 Büyükşehir’de, 519 ilçe belediye başkanını kapsayan en başarılı İlçe Belediye başkanları sıralamasında 18’nci olduk. Yaptığımız hizmetler rakamsal olarak ortada. Durmadan, yorulmadan, yeni umutlarla ve vizyon projelerle geleceğe bakıyoruz diye konuştu.

Babaoğlu’nun konuşmalarının ardından müdürlükler tarafından mahallelerde yapılan çalışmalar slayt sunum eşliğinde anlatıldı.

Muhtarlar sorunları anlattı

Ekiplerin saha çalışmaları ve projelerin anlatılmasının ardından muhtarlar mahallelerinde yaşadıkları sorunları ve isteklerini sıraladı. Muhtarların aktardığı konular tek tek ekipler tarafından not alınırken, toplantı karşılıklı fikir alışverişiyle sona erdi.


Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2020, 16:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184