Babaoğlu Ve Belediye Ekipleri Harıl Harıl Çalışıyor

Hendek Belediyesi ekipleri dört koldan çalışmalarını sürdürüyor.

Babaoğlu Ve Belediye Ekipleri Harıl Harıl Çalışıyor


Hendek Belediyesi ekipleri birçok mahallede yaptığı çalışmalarla kış öncesi hazırlıklarını tamamlıyor. Havaların iyi gitmesini fırsat bilen Belediye ekipleri, caddelerde ve parklarda bakım çalışmaları yapıyor. Ana caddelerde ve bazı mahallelerde kış öncesi yolların bakımı yapıldı.

Hendek Belediyesi Şantiye Gibi

Hendek’in her bölgesinde çalışma yapan Belediye ekipleri yoğun çalışma yaparak, acil hizmet ihtiyacı olan bölgelerdeki eksiklikleri, kış öncesi bitirmek için çalışmalarını hızlandırdı. Çalışmalarını aralıksız sürdüren Hendek Belediyesi ekipleri iki Mahalle’de de metruk binaların yıkımını gerçekleştirdi.

Başkan Babaoğlu’da Her Yerde

Belediye Ekipleri sahada çalışırken başkan Turgut Babaoğlu bir yandan ziyaretlerini sürdürüyor, bir yandan da ziyaretleri kabul ediyor.

Başkan Babaoğlu fırsat bulduğu anda iade-i ziyaret yapıyor. Hendek’teki STK ve Fabrikaları ziyaret eden başkan Babaoğlu Hendek ilçesi için istişarelerde bulunuyor. İşadamlarıyla yaptığı görüşmelerde Hendek Ekonomisine artılar katma konusunda fikir alış verişinde bulunuyor.

Başkan Babaoğlu sosyal kişiliğini öne çıkaran çalışmalarına hiç ara vermedi. Düğün nişan söz ve cenaze ziyaretlerini aksatmadan sürdüren Babaoğlu Hendekspor’u da ihmal etmiyor. Hendekspor’u iç saha maçlarında yalnız bırakmayan Babaoğlu, deplasman maçlarına da gidiyor.




Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2019, 18:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184