BABAOĞLU VE EKİBİNDEN SERGİ ZİYARETİ

MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu ve ekibi, Halk Eğitim Sergisini gezerek kursiyerleri başarılı eserlerinden dolayı kutlayarak sohbet etti.

BABAOĞLU VE EKİBİNDEN SERGİ ZİYARETİ


Hendek Halk Eğitim Müdürlüğünün 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı sonu etkinlikleri çerçevesinde açtığı Yağlı boya, Naht ve dijital Fotoğrafçılık sergisinin üçüncü gününde de vatandaşların ilgisi kursiyerlerin yüzünü güldürdü.

Yağlı boya, Naht ve dijital Fotoğrafçılık sergisini ziyaret eden MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, MHP Belediye Meclis Üyeleri Vural Tutkun ve Engin Yapıcı, Halk Eğitim Kursiyerlerinin yıl boyunca büyük emek vererek hazırladıkları eserleri tek tek gezerek bilgi aldılar.

Kursiyerler sergiyi ziyaret eden Babaoğlu ve MHP Belediye Meclis Üyelerine yaptıkları eserler hakkında bilgiler vererek, sergiye gösterdiği ilgi ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Büyük emek vererek güzel bir eser meydana getiren Kursiyerlerin yaptığı çalışmaları çok beğendiğini söyleyen Babaoğlu, Kurs Öğretmenlerine ve böyle güzel eserleri meydana getirerek sunan Kursiyerlere emeklerinden dolayı kutladığını söyleyerek teşekkür etti.

Yağlı boya, Naht ve dijital Fotoğrafçılık Sergisini gezen MHP Belediye Meclis Üyeleri Vural Tutkun ve Engin Yapıcı, birbirinden güzel eserler meydana getiren kursiyerlerin yaptığı çalışmaları çok beğendiklerini belirterek birer tablo aldılar.


Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2014, 11:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184