Babaoğlu, Yanımızda Hendek Var

İlçede yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlarla sohbet eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Hizmette planlı ve koordineli bir şekilde yolumuza devam ederken, belediyemiz kaynaklarını verimli şekilde kullanmaya çalışıyoruz” dedi.

Babaoğlu, Yanımızda Hendek Var


Hizmet Seferberliği

Hendek Belediyesi ilçe genelinde başlattığı hizmet seferberliğini arttırarak devam ettirirken, Başkan Turgut Babaoğlu tüm çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşları yerinde dinlemeye de devam ediyor. 91 mahallede alt yapıdan üst yapıya kadar her alanda çalışmaların hızla devam ettiğini söyleyen Babaoğlu, “Karla mücadele ekiplerimiz yüksek kesimlerde 7/24 mesai yaparken, diğer yandan yağmur suyu güçlendirmeleri için çalışmalar devam ediyor. Güçlü bir alt yapı sağlam bir gelecek için 13 kilometre uzunluğunda yağmur suyu hattı inşa ettik. Kaldırım, yol yenileme, bakım onarım çalışmalarımız devam ederken 2020 yılı içinde kısa vadeli projelerimizi hayata geçirmenin planlarını yapıyoruz” dedi

 

Adil Ve Adaletli Yönetim

Tüm kurumlarla uyum içinde olduklarını anlatan Babaoğlu, “Hendek için hep birlikte çok çalışıyoruz. Hendek’te çok güzel bir uyum var. Tek derdimiz Hendek kazansın, güzelleşsin ve gelişsin. Şehrimizin yaşam kalitesini arttırmaya yönelik adımlarımızı birer birer atarken verdiğimiz sözleri yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz. Adil olacağız, adaletli olacağız, kaynakları yerinde ve etkin kullanacağız diye söz vermiştik. Hemşehrilerimiz bize güveniyor, inanıyor. Onların güven ve inancını zedeleyecek en ufak bir girişimimiz olmayacak” şeklinde konuştu.

 

Kamu Yararı Ve İlçe Menfaati

Babaoğlu, “Hizmette planlı ve koordineli bir şekilde yolumuza devam ederken, belediyemiz kaynaklarını verimli şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Milletimizin emanetine toz kondurmadan, yasalara ve yönetmeliklere uygun çalışıyoruz. Hendek Belediyesi hem yönetimiyle hem hizmetleriyle adil, adaletli ve hukukun emrettiği düzende çalışmaya devam edecektir. Bizim yanımızda Hendek var, Hendek’e sözümüz var” ifadelerine yer verdi.  

 



Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2020, 12:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184