BABAOĞLU'NDAN GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Hendek’te yerel seçimlerde Belediye Başkan Adayı olan MHP Eski İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu yerel seçimlerin ardından çalışmalarına ve ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

BABAOĞLU'NDAN GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ


Yerel seçimlerde halkın gönlüne taht kuran Babaoğlu, seçim sonrası da çalışmaları ve ziyaretleri  bırakmayarak kaldığı yerden devam ediyor.

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp damar hastalıkları bölümünde yatan Mehmet Eltutan ve Mustafa Dursun’u ziyaret eden Babaoğlu kısa bir süre sohbet etmesinin ardından geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

SEAH Kalp ve Damar Hastalıkları bölümünde tedavi gören Mehmet Eltutan ve Mustafa Dursun,Babaoğlu’nun geçmiş olsun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek kendisine teşekkür ettiler.

Bir süre önce yerel gazetelerde , kulislerde ve vatandaşların sohbetlerinde Sakarya’da MHP Milletvekili adaylığı için adı geçen Babaoğlu,teşkilatımız ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.Vatandaşlarımıza bizlere gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2014, 15:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184