Babaoğlu’ndan Yerli ve Milli Vurgu

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Sakarya Düşünce ve Dayanışma Platformunun Ankara’da gerçekleştirdiği Şubat ayı toplantısına katıldı.

Babaoğlu’ndan Yerli ve Milli Vurgu


Sakarya Düşünce ve Dayanışma Platformunun Ankara’da toplantısına katılarak TUSAŞ temaslarında yer alan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hürjet, Atak, Anka, Gökbey, Göktürk ve Hürkuş başta olmak üzere tüm yatırımlar Türk Milletinin alın teri, geleceğinin teminatıdır dedi.
Sakarya Düşünce ve Dayanışma Platformu’nun Ankara’da düzenlenen toplantıları kapsamında Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ile Kültür Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan ziyaret edilip, TUSAŞ’ın projeleri de yerinde görülerek platform üyeleri ve katılımcılar tarafından incelendi, projeler yerinde görülerek inceleme fırsatında bulunuldu.
Temaslar

Sakarya Düşünce ve Dayanışma Platformu Başkanı Hasan Demir ve platform üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen programa Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun yanı sıra Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Çay ve davetliler katılım gösterdi. Başkan Babaoğlu ve katılımcılar tarafından Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.’nin (TUSAŞ) atak helikopterleri, insansız hava aracı Anka, Hürjet ile Gökbey helikopteri gibi milli ve yerli projeleri yerinde görerek inceleme fırsatında bulundular.
Yerli ve Milli

TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, katılımcılara bilgiler verirken yatırım, projeler ve kurumun vizyonu anlatıldı. Projeler ve yatırımlarla ülkemizin yegâne havacılık ve uzay merkezi haline gelen TUSAŞ ile gurur duyduklarını söyleyen Başkan Babaoğlu, Havacılık sektöründe yerli ve milli üretimleriyle savunma sanayimizin gelişimine büyük katkıları olan TUSAŞ ileri teknolojik imkanlarıyla Türk Milletinin gözbebeğidir. Hürjet, Atak, Anka, Gökbey, Göktürk ve Hürkuş başta olmak üzere tüm yatırımlar Türk Milletinin alın teri, geleceğinin teminatıdır dedi.


Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2020, 14:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184