BAHADIR'DAN SASKİ AÇIKLAMASI

MHP Meclis Üyesi Hüdaverdi Bahadır sosyal medya üzerinden SASKİ ile ilgili kendisine itham edilen yazıların gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

BAHADIR'DAN SASKİ AÇIKLAMASI


Sosyal Medyada yazılanların gerçeği yansıtmadığını ifade eden MHP Meclis Üyesi Hüdaverdi Bahadır Biz işimizin her zaman takipçisi olduk, olmaya devam edeceğiz. Mahkeme ile ilgili gerekli çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediyesi, SASKİ ve Hendek Kaymakamlığına gerekli bilgilerin ve dokümanların verilmesi yönünde yaptığımız yazışmalar ile sürecin takipçisi olmayı sürdürüyoruz.

Bu yazılar yazılmadan keşke bilgileri gelip bizden istenseydi. Gerekli tüm bilgileri ve SASKİ ile ilgili ne yapmışız belgeleri ile birlikte vererek yardımcı olurduk. Kulaktan dolma bilgiler ile sosyal medya işgal edilmemiş olacaktır. SASKİ ile yapmış olduğumuz görüşmelerde Hendek’te alt yapısı olmayan mahallelerimizin, Alt yapının yapılmasını talep etmiştik.

SASKİ genel kurulunda da Genel Müdür Rüstem Keleş tarafından faaliyetlerinde bu ilçelerde de alt yapı çalışmalarının devam edeceğini bizzat ifade etmiştir. Biz Hendek’e yapılacak olan hizmetlerin yapılması için gayret sarf ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. Kamuoyuna saygılarımla diyerek gerçeği yansıtmayan konuya açıklık getirdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2016, 11:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184