Bahar Şenliğinde Renkli Görüntüler

Hendek Çamlıca İlkokulunda bu yıl ilki düzenlenen bahar şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

Bahar Şenliğinde Renkli Görüntüler


Okul Aile Birliğinin desteği ile Çamlıca İlkokulu yılsonu etkinlikleri kapsamında düzenlenen bahar şenliğinde okul bahçesine kurulan şişme oyun parkları öğrencilerden büyük ilgi gördü.
Öğrencilerin animatör eşliğinde eğlendiği okul öğretmenlerinin de öğrencilerden aşağı kalmadıkları şenlikte, müzikli yarışmaların yanı sıra, okul öğrencilerine pamuk şekeri, mısır gevreği, Osmanlı macunu ve nohutlu pilav ikram edildi.
Öğrencilerin sosyal, sportif ve kültürel gelişimlerini sağlamak ve büyük şehirlerde Avm‘lerde bulunan oyuncak dünyalarına çocuk parklarına gidip yararlanamayan çocuklar için bu fırsatı sunduklarını aktaran Çamlıca İlkokulu Müdürü Hüseyin Karakuş, bu etkinlikte velilerimizin, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin çok mutlu olduğunu gördük. Okul olarak bu etkinliği zamanla geleneksel hale getirmek istiyoruz. Bunun için siz değerli velilerimizin desteğine ihtiyacımız vardır. Bu programı gerçekleştirmemizde bizlere büyük desteği olan Okul Aile Birliğimize de çok teşekkür ediyorum diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2019, 18:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184