Bakanlar Yaralıları Ziyaret Ettiler

Bakanlar Hendek devlet hastanesindeki yaralıları ziyaret ettiler

Bakanlar Yaralıları Ziyaret Ettiler


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk. Sakarya’da bulunan fabrikada meydana gelen patlamada yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret etti.

Hendek'te patlamanın meydana geldiği fabrikada incelemelerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk daha sonrasında ise yaralıların bir kısmının kaldırıldığı Hendek Devlet Hastanesine gelerek yaralıları ziyaret etti.

 4 kişinin vefat ettiği, 3 kişinin de bulunması için çalışmaların sürdüğü patlamada yaralananların yakınları ise hastanedeki acı bekleyişlerini sürdürüyor.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hendek Devlet Hastanesi’ndeki yaralıları ziyaret etti. Hastalarla tek tek sohbet eden Bakan Soylu, Koca ve Selçuk sağlık durumları hakkında bilgiler aldı. Hastalarla tek tek sohbet eden Koca, Soylu ve Selçuk geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2020, 11:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184