BAŞIBOŞ GEZEN KÖPEKLER KORKUTUYOR

Hendek’te sokakta gezen başıboş sokak köpekleri ile ilgili şikâyetler giderek artıyor.

BAŞIBOŞ GEZEN KÖPEKLER KORKUTUYOR


Hendek İlçe merkezinin her yerinde grup halinde dolaşan sokak köpeklerinin tehlike saçıyor, Vatandaşlar yetkililerin biran önce buna çözüm bulmalarını istediler.

Sokaklarda gezen başıboş köpeklerin tehlike oluşturduğuna dikkat çeken Vatandaşlar, Belediyemizin sokak köpeklerini toplama faaliyetini gerçekleştiren ekipler uzun bir tatile çıkmış olmalı. Belediyenin 5-10 metre ilerisinde bulunan otopark ve çevresinde bulunan başıboş gezen sokak köpeklerinden Hendek Halkı git gide daha da rahatsız olmaya başladılar. Bahçeli evlerde gördüğümüz sevimli türden köpekler gibi de değil ki görmezden gelelim. 26 Ekim Cuma günü Hendek Otoparkında bir gence köpekler saldırdı. Sonucunun illa ki ölümle yâda yaralanma ile mi bitmesi gerekiyor?

Ayrıca Elektrikli motoru ile okul yolunda seyir halinde olan Öğrenciye Sokak köpeklerinin saldırması sonucu kaza yaptığını dile getiren Vatandaşlar, tenha hücre bir köşe değil bildiğiniz çarşının orta yerinde dolanıyor bu başıboş köpekler, Ufak bir çocuğa saldırması sonucunda en iyi ihtimal bile çok büyük sorun açıyor.

Hayatı boyunca bir travma yaşayıp konuşma bozukluğu (kekemelik) çeken bir çok kişi ve kişiler var bu tür olaylar yüzünden ki en iyi ihtimal budur.

Herhangi bir yaralanma ve kayıp olayı yaşanmadan bunun önüne geçilmesini istiyor, Yetkililerimizin bu sorunu en yakın zamanda halledeceğini Hendek Halkı olarak temenni ediyoruz ifadeleri yer verdiler.


Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2017, 17:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184