BAŞIBOŞ KÖPEKLER KORKU SAÇIYOR

Hendek’te İlçe merkezinde en işlek cadde ve sokaklarda gezen sokak köpekleri ile vatandaşların ve Öğrencilerin başı dertte.

BAŞIBOŞ KÖPEKLER KORKU SAÇIYOR


İlçe Merkezinde başı boş gezen sokak köpekleri  insanlara saldırıyor. İşe, okula veya başka yerlere gitmek için evden çıkanlar ile birlikte Üniversite öğrencileri , Muammer Sencer Caddesi , Cumhuriyet alanı ve ara sokaklarda sokak  köpeklerinden köşe bucak kaçıyorlar.

 Kimi zaman köpeklerin kendi aralarında kavga etmesi vatandaşları korkuturken bu durumdan en çok etkilenenler ise köpek fobisi olanlar. Aynı zamanda bu köpeklerin çöp toplama alanında bulunan çöpleri karıştırmasıyla dağılan çöpler görüntü kirliliğine sebep oluyor. Trafiği de etkileyen köpekler, trafiğin yoğun olduğu caddelerde aniden yola fırlamasıyla sürücülere zor anlar yaşatıyor. 

Başı boş gezen Sokak köpeklerinin saldırıları ile karşılaşmaktan  endişe duyduklarını belirten vatandaşlar, yetkililerin biran önce çözüm bulmasını istiyor.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2015, 11:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
şenol
şenol - 9 yıl Önce

Belediye her işte titizlikle çalışıyor şu köpek konusunda da çalışacağını inanıyorum

hakan candan
hakan candan - 9 yıl Önce

ben birisinin başına gerçekten ciddi bir sorun geldiğinde göreceğim belediye altından nasıl kalkacak. arıyorsun 1 tane küçük araç var ya çalışıyor ya çalışmıyor ki hiç çalışırken görmedim ya da arıyorsun arkadaş izinde deniliyor. sadece ilçe merkezi değil her bölgede bu sorun var kız meslek lisesinin öğrencileri isyanlarda millet hava kararınca üçlü beşli gruplar halinde bakkala markete gitmeye başladılar.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184