BASINSIZ BASIN TOPLANTISI

Hendekli Basın mensuplarından tepki.

BASINSIZ BASIN TOPLANTISI


Bayraktepe Tesislerinde düzenlenen Basın Toplantısına Hendek Basını neden davet edilmedi veya bilgilendirilmedi?

Çekimleri Hendek ve Pamukova'da yapılan ve konusu Balkanlardan Türkiye'ye göç olan "Göç Yolu (Elveda Balkanlar)" sinema filminin Yapımcısı, Yönetmeni ve Oyuncuları Hendek Bayraktepe Tesislerinde düzenlenen program ile basınla buluştu.

25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu'nun da yer aldığı toplantıda Film Yapımcısı ve Yönetmeni Basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Basın toplantısı düzenlendi düzenlenmesine fakat düzenlenen Basın Toplantısı ile ilgili olarak Hendekli Basın Mensuplarına ne bir bilgi nede davet geldi.

Bizler Hendekli Basın mensupları olarak düzenlenen Basın toplantısında Hendek Basınından bir kişinin haricinde ve Hendek Belediye Basını başta olmak üzere Hendekli diğer Basın Mensuplarının bulunmamasına ve bilgi verilmemesine ne şekilde cevap verileceğini merakla bekliyoruz.

Sakarya Haber Ajansları başta olmak üzere, Pamukova İlçesi Basın temsilcilerinin dahi yer aldığı toplantıda Hendek Basını neden görmezden gelindi?

Bizler Hendekli Basın Mensupları olarak bu sorulara cevap bekliyoruz;

İlk soru Filmin Yapımcı ve Yönetmenine;

Çekimleri Hendek’in çeşitli Mahallelerinde yapılan bir Filmin Basın Toplantısına Sakarya Haber Ajansları başta olmak üzere Basın Mensuplarının davet edildiği ve bu Basın Toplantısının Hendek'te düzenlemesine rağmen bu Basın Toplantısına Hendek Basını neden davet edilmedi veya bilgilendirilmedi?

İkinci soru 25. Dönem Sakarya Milletvekilimiz Ali İnci'ye;

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir açılış programında Hendekli bir Basın Mensubuna söylemiş olduğunuz "Hendekli değerleri ön plana çıkarmalısınız, bizler Hendek'i temsil ediyoruz" kelimelerine istinaden; bizler Hendek’i temsil etmiyor muyuz? Sizler Hendek Basınının orada olmamasına neden bir tepki göstermediniz?

Üçüncü soru Hendekli Basın mensubuna;

Genellikle sayfalarınızda yer verdiğiniz “Gazetecilik ilkeleri” ile ilgili olarak, Hendek Belediye Basınının dahi olmadığı bir Basın Toplantısında, hatta geçtiğimiz 15 Temmuz süreci sonrasında aldığınız tehdit sonrasında dahi sizin safınızda yer alarak arkanızda duran Hendekli Basın Mensuplarının orada olmamasına neden tepki göstermediniz?

Son olarak, 25. Dönem Sakarya Milletvekilimiz Ali İnci, Hendek Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü ve Ak Parti Hendek İlçe Başkanımız Ali Kemal Sofu’nun da hazır bulunduğu bir Basın Toplantısı’nın Hendek Belediyesi tarafından servis edilip edilmeyeceğini merakla bekliyoruz.

Bizler Hendek Basını olarak, İlçemizde, Mahallelerimizde ve Köylerimizde meydana gelen gelişmeleri Vatandaşlarımıza ulaştırabilmek adına emek sarf eden insanlarız. İlçemizde meydana gelen iyi gelişmeleri Kamuoyu ile paylaşarak İlçemize katma değer katmak için gayret gösteriyor ve bu amaçla hareket ediyoruz.

Fakat son yaşanan gelişmelerde Hendek Basını dışarıda bırakılmıştır. Bu anlamda Hendek Basını olarak Hendek Haberlerinin Hendek Basını tarafından Kamuoyuna servis edilmesi gerektiğini savunuyor ve gereğinin yapılmasını talep ediyoruz.

Kabul edilir veya edilmez, Hendek’te büyük veya küçük Gazetecilik ile ilgilenen 7 Basın Mensubu bulunmaktadır ve Hendekli Basın Mensupları her zaman bir aradadır.

Hendekli Basın Mensuplarından tüm Kamuoyunun dikkatine…


Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2016, 17:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184