BAŞKAN AKIN, TALİMATLAR VERDİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, temsili Hendek Belediye Başkanı olan Türkay Ferhan Akın talimatlar yağdırdı.

BAŞKAN AKIN, TALİMATLAR VERDİ


Akın,başkanlık koltuğuna oturdu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle temsili olarak Hendek Belediye Başkanı olan Türkay Ferhan Akın, başkanlık koltuğuna oturdu.

Nokselİlkokulu 4. sınıf öğrencileri Türkay Ferhan Akın, Efe Hacılar, Merve Nisa Aslan, Maria Seyit Mahmut, Okul Müdürü İsmail Alçorba ve öğretmenleri Fatih Şiveroğluile birlikte Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ziyaret etti. Türkay Ferhan Akın, temsili olarak Belediye Başkanı oldu. Başkan Akın, yapılan çalışmalar hakkında daire müdürlerinden bilgi alarak, yapılması gereken işler ile ilgili talimatlar verdi.

Geleceğimiz siz çocuklara emanet

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Başkan Akın’ı tebrik ederek “Çocuklarımızın bayramını kutluyorum. Geleceğimiz olan çocuklarımızın ileride yüksek makamlara gelebilmeleri için çok çalışmaları gerekiyor. Bizler, sizlerin geleceği için yoğun gayretle çalışıyoruz.Sizlerin tek görevi çok çalışıp başarılı, Vatana ve Millette hayırlı bireyler olarak yetişmenizdir. Geleceğimiz siz çocuklara emanet ” Diyerek, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.




 

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2017, 12:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184