Başkan Püsküllü Kesimhaneleri Gezdi

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Kurban Bayramının ilk günü, kesimhaneleri gezerek vatandaşlarla bayramlaşıp, kesimhane sahiplerine teşekkür belgesi verdi.

Başkan Püsküllü Kesimhaneleri Gezdi


Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve Başkan Yardımcıları Sinan Baylan, Ahmet Kavakçı, Hasan Altuntaş ve Abdullah Bozalan, sabahın erken saatlerinden itibaren 34 toplu kurban kesimhanesini gezerek, vatandaşlarla bayramlaştılar. Başkan Püsküllü ve başkan yardımcıları, kesimhane sahiplerini kurallara uyarak kesim yaptıkları için tebrik edip teşekkür belgesi verdi. Başkan Püsküllü, kesimhanelerde vatandaşlarla tek tek bayramlaşıp, çocuklara bayram harçlığı verdi.

Başkan Püsküllü, ziyaretlerin ilkini Hendek Belediyesi Mezbahanesine yaparak, vatandaşların ve görevli ekibin bayramını kutladı.

Bayram öncesi kesimhaneler denetlendi

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Hendek Belediyesi Zabıta ekipleri, Toplum Sağlığı Merkezi, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile İlçe Müftülüğü tarafından bayram öncesi kesimhaneler titizlikle denetlendi. Vatandaşlar İslami kurallara uygun ve hijyenik ortamda kurbanları rahatlıkla kestirdiler. Vatandaşların kesimhanelere ilgisi yoğun oldu. Vatandaşlar başarılı uygulamadan dolayı Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ’ye teşekkür etti.

Vatandaş uygulamadan memnun

Kesimhaneleri ziyaret eden Başkan Püsküllü, vatandaşların kurbanlarını kesimhanelerde kestirmelerinin memnuniyet verici olduğunu belirterek “ Vatandaşların kesimhanelere yönelmeleri hem çevre temizliği açısından büyük önem taşıyor hem de vatandaş yapılan uygulamadan memnun oluyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da sokaklarda çirkin görüntüler olmadı. Ekiplerimiz de bu konuda bayram öncesi kesimhaneleri ziyaret edip gerekli bilgilendirmeleri yaparak tedbir aldı. Belediye Mezbahanesi ve tüm kesimhanelerde bir imam bulunup İslami kurallara uygun olarak kesim yapılıyor. Herhangi bir sorun yaşanması halinde nöbetçi veteriner hekimimiz de hazır bulunmaktadır “ diyerek, kesimhane sahiplerine kurallara uygun olarak kesim yaptıklarından, vatandaşlara da çevre temizliğine duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

Kesimhane sahiplerine teşekkür belgesi

Başkan İrfan Püsküllü ve başkan yardımcıları kesimhane ziyaretlerinde, kurallara uygun ve çevre temizliğine katkıda bulundukları için kesimhane sahiplerine teşekkür belgesi verdi. 

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2018, 15:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184