Baykal Gündemi Değerlendirdi

Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, Eğitim, Sağlık, Belediye ve İlçe kongre takvimi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Baykal Gündemi Değerlendirdi


Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal'ı makamında ziyaret eden Hendekli Gazeteci Orhan Topçu, Baykal ile İlçe gündemi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Sohbet havasında geçen ziyarette Baykal, Eğitim, Sağlık, Belediye ve İlçe kongre takvimi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Topçu’nun, Baykal ziyaretinden satır başları;

-Cumhuriyet İlkokulunun eksikleri giderildi. Önümüzdeki günlerde Cumhuriyet İlkokulunda eğitim öğretim başlayacak.

-Hendek Devlet Hastanesindeki Doktor sıkıntısını çözmek için mücadele ediyoruz. Hendek'in sorunlarını tespit edip, sorunların çözümü için yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte nöbetleşe çalışıyoruz.

-Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce, Marmara Belediyeler Birliğine girme konusunda kimseye ricada bulunmadığını, bize söyledi. Meclis toplantısında Marmara Belediyeler Birliğine girme konusunda konuşulanlarla Büyükşehir Belediyesi Başkanı sayın Ekrem Yüce'nin bir ilgisi yoktur dedi.

-Hendek 'e 112 Ambulans istasyonu ve yeni İtfaiye binası kazandırmaya çalışıyoruz.

-Belediyede eski müdür ile yeni müdür arasında olan kavgaya çok üzüldüm. Hendek Belediyesinde bu olayların olmasına çok üzüldüm. Hendek Belediyesinde ilk defa personel arasında kavga oluyor. Belediye Başkanı kavga hakkında gerekli soruşturmayı başlatmış. Belediye Personeli arasında bir daha böyle kötü olayların yaşanmamasını temenni ediyorum.


Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2019, 11:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184