Bayraktar’dan Hendekli Gazetecilere Ziyaret

Kongre sonrası CHP Hendek İlçe Başkanı olan Nihat Bayraktar Hendekli Gazetecileri ziyaret etti.

Bayraktar’dan Hendekli Gazetecilere Ziyaret


CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar ve Başkan Yardımcısı Selami Karakadı Hendekli Gazeteciler Hasan Öztürk, Kadir Kazın, Orhan Topçu, Mehmet Kavis ve Gürkan Özer ile bir araya gelerek kısa bir değerlendirmede bulundu.

Gazetecilerle sohbet eden CHP İlçe Başkanı Nihat Bayraktar, Mazbatamızı alarak görevimize başladık ve ilk olarak Yönetim Kurulumuz ile toplantı yaptık ve görev dağılımını gerçekleştirdik. Kongremize katılan Gazetecilerimize teşekkür ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Hendek ile ilgili gördüğümüz eksiklikleri kamuoyuyla paylaşırken, güzel olan çalışmalarında yanında olacağız.

Hendek Basını ile ilgili değerlendirme yapan Bayraktar” Basın sadece Hendek için değil, Sakarya’mız ve Ülkemiz için önemlidir. İlçemizde görev yapan Gazetecilere eşit mesafedeyiz. İyi niyetli yazılar olduğu gibi, art niyetli yazılarda olabiliyor. Doğru yapılan eleştirilere saygımız var. Eleştirilerden ders çıkararak çalışmalarımızı o yönde yapacağız. En kısa zamanda Hendekli Gazetecilerimiz ile bir araya gelerek İlçemizde ki sorunlarla ilgili toplantı düzenleyerek fikir alışverişinde bulunacağız.

Önceliğimiz Hastane ile ilgili sorunlar olmak üzere Eğitimde ki sorun, Nitelikli Okul ve Trafik ile ilgili sorunların takipçisi olacaklarını söyleyen Bayraktar Belediye Meclis toplantılarını düzenli bir şekilde takip edeceklerini ve Kent Konseyine de üye vereceklerini ifade etti.

Hendekli Gazeteciler ziyaretinden dolayı Bayraktar’a teşekkürlerini ilettiler.


Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2019, 16:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184