Bayraktar’dan Sağduyu Çağrısı

CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar’dan sağduyu çağrısı.

Bayraktar’dan Sağduyu Çağrısı


Değerli hemşerilerimiz;

Sıkıntılı günlerden geçtiğimiz bu zaman diliminde tüm dünyada olduğu gibi Ülkemizde de kayıplarımız artmakta. İlçemizde de artık koronavirüs vakaları görülmekte.

Elbette süreç çok zor; anamıza, evladımıza sarılamıyoruz. Ama bu zor süreci en az hasarla atlatmak bizlerin elinde.

-Sağduyulu olmalıyız, alınan tedbirlere uymalıyız.

-Yapmamız gereken ilk şey bilim kurulunun önerilerine hepimizin uyması.

-Nedir bu; evde kalarak sosyal izolasyon sağlamak, hijyen kurallarına uymak. Bunlar sadece bizim görevimiz gibi görülse de aslında toplumsal bir sorumluluk, çünkü yayılabilirliği çok yüksek bir hastalıkla karşı karşıyayız.

Bütün uyarılara rağmen çarşı merkezimiz ve sokaklarımız hala dolu. Lütfen kurallara uyalım, yaşlılarımıza ve çocuklarımıza sahip çıkalım.

Bu süreçte yerel yönetimlere büyük görevler düşüyor. Çarşı merkezimiz ve yoğunluğun olduğu sokak ve caddelere bir an önce dezenfektan tünellerinin kurulması ve belediye çalışanlarının hijyene uygun bir koşulda çalıştırılması çalışanların ve halk sağlığı için önemlidir.

Maske ve eldivenler tıbbi atıklardır, lütfen bunları kontrolsüz bir şekilde yerlere atmayalım atanları uyaralım.

Sürecin başından beri hayatlarını riske atarak çalışan ve bu uğurda ölen bu sürecin kahramanları; Doktorundan hemşiresine, sağlık görevlilerinden tüm hastane çalışanlarına, Emniyet görevlilerine, temizlik hizmetleri çalışanlarına ve tüm çalışmak zorunda olan vatandaşlarımıza teşekkür ve minnet borçluyuz.

Dileğimiz en kısa sürede bu felaketten en az hasarla kurtulmak.

Evde Kalın, Sağlıklı Kalın


Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2020, 20:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184