Bayraktepe Sokaklarına Modern Görünüm

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Bayraktepe Mahallesinde hayata geçirilen çalışmaları yerinde inceledi.

Bayraktepe Sokaklarına Modern Görünüm


Bayraktepe Mahallesinde yapılan kilitli parke, cep otopark, yağmur suyu hatları ve yol genişletme çalışmalarını inceleyerek vatandaşlarla sohbet eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek’in her gün bir sokağı modern görünüme kavuşuyor dedi. Vatandaşlar ise Babaoğlu’na teşekkür etti.
Çalışmaları inceledi

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Plan ve Proje Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Bayraktepe Mahallesinde alt yapıdan üst yapıya birçok sokakta hayata geçirilen çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmaları inceleyip vatandaşlarla sohbet eden Başkan Babaoğlu, Bayraktepe’de toplamda 2 bin 500 metrekare yaya yolu yapıldığını söyledi. Babaoğlu, bunun yanı sıra 70 araçlık cep otopark, 180 metre uzunluğunda yağmur suyu hattı, 7 adet yağmur suyu mazgalı ve toplamda 250 metre uzunluğunda yol genişletme çalışması yapıldı dedi.
91 mahallede sürüyor

Tüm mahallelerde yoğun bir çalışma olduğunu ifade eden Başkan Babaoğlu, sürekli sahadayız ve çalışmaları yerinde inceliyoruz. 91 mahallemizde her alanda çalışmalar yapılmaktadır. Bayraktepe mahallemizde hayata geçirilen bu çalışmalar sayesinde mahallenin çehresi değişti. Sokaklarımız modern bir görünümüne kavuşurken, vatandaşımızın memnuniyeti bizim gücümüze güç katıyor. Çalışmalarımız tüm mahallelerde aralıksız devam edecek. Şehrimiz için çok çalışmaya devam edeceğiz dedi.
Vatandaş mutlu

Şehrin birçok noktasında asfalt, kaldırım, kilitli parke, yağmur suyu hattı ve çeşitli çalışmaların devam ettiğine vurgu yapan Babaoğlu, belirlenen program dahilinde çalışmalar devam ederken, mahallelerimizin sorunları büyük oranda çözüldüğünde yaşam memnuniyetinin daha yüksek olduğu bir Hendek olacak ifadelerine yer verdi.

Bayraktepe’de yapılan çalışmalar vatandaşların yüzünü güldürürken, vatandaşlar Başkan Turgut Babaoğlu’na yapılan hizmetler nedeniyle teşekkür etti.


Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2020, 10:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184