BAYRAKTEPE’DEN ŞİKÂYET

Vatandaşlardan Bayraktepe sosyal tesislerinin alt kısmında atıl duruma gelen çocuk parkı ile ilgili şikâyet.

BAYRAKTEPE’DEN ŞİKÂYET


Bayraktepe sosyal tesislerinin alt kısmında bulunan çocuk parkının atıl duruma geldiğini belirten Vatandaşlar yapılan Çocuk parkının etrafında çöp dolu ve kırık dökük.
Ailece gittiğimiz ve çocuklarımızın eğlenerek zaman geçirmesini istediğimizde böyle bir manzara ile karşılaştık. Bu manzara sosyal tesislerine hiç yakışmıyor.
Yetkililer biran önce atıl duruma gelen çocuk parkının tamiratını yapmasını ve daha temiz bir ortamda kullanılmasını sağlamalarını istiyoruz diyerek tepkilerini dile getirdiler.


Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2017, 13:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Murteza Boz
Murteza Boz - 3 yıl Önce

Hendek Bayraktepe ye çay içmeye gittik çöp tenekeleri masaların yanındaydı pislik arz ediyordu insanların oturduğu yerde çöp te ne tenekelerinin olmaması lazım yetkililerin bu konuya göz atmasına rica ediyorum

Ayça
Ayça - 2 yıl Önce

O kadar pis ki ilgi alaka sıfır müşterilerle höt höt konuşuluyor bardaklar leş gibi lavabolar iğrenç garsonlar dövecek gibi konuşuyor çay dışında hiç birşey yok çayda güzel olsa bari birdaha gitmem çevreme de tavsiye etmem belediye yeri olmasına rağmen hiç gelişememiş yarım saat bekledik sipariş vermek için kesinlikle gitmeyin çekirdek kolanızı alın gidin orda merdivende oturun daha çok keyif alırsınız

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184