BAYRAKTEPELİLERDEN MÜGE ANLI’YA TEPKİ

ATV’de yayınlanan “Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı”, esrarengiz bir şekilde kaybolan Hendekli Raif Cinli’yi aramaya devam ederken, program sırasında Bayraktepe’nin içki içilen ve eğlence mekânları ile ünlü bir yermiş gibi yansıtılması, orada oturan vatandaşlar arasında rahatsızlık uyandırdı.

BAYRAKTEPELİLERDEN MÜGE ANLI’YA TEPKİ


Programda konuşanların veya yayına bağlananların Bayraktepe’yi “içki ve eğlence mekanları ile birlikte anıyor” olmasına tepki gösteren bazı vatandaşlar, milyonların izlediği bir TV programında Bayraktepe’nin bu şekilde yansıtılıyor olması bizi hem üzdü, hem de bir Bayraktepeli olarak rencide etti. Müge Anlı’dan ve yayına bağlanan herkesten bu konuda hassasiyet bekliyoruz dediler.

Tepki çeken mesaj

Öte yandan “Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı”na ait facebook hesabında, Raif Cinli’nin kaybolmasını konu alan yayından çekilmiş fotoğraf kareleri tek tek paylaşılırken, aynı sayfada yer verilen “ARKADAŞLAR, HAFTASONU İLK HEDEFİMİZ BAYRAKTEPE“ şeklindeki espri ikonlu yorum da, Bayraktepeli vatandaşların tepkisine yol açtı.


Türk Dünyasının rölyefleri Bayraktepe’de yaşıyor

Bayraktepe’nin içki gibi kötü bir alışkanlık ve eğlence mekânları yerine, Türk Dünyasına katkıları ile anılmasını isteyen vatandaşlar şunları söylediler;

Geçmişten geleceğe Türk Dünyası; bayrakları ve en özlü örneklerden oluşturulan rölyefleri ile Bayraktepe’de yaşamaya devam ediyor.

Burada  şu anda özerkliğini ve bağımsızlığını ilan etmiş Türk Devletleri’nin bayrakları da yer almaktadır. Hendek’te yaşayan etnik grupların 100 yıllık tarihini, kültürünü ve yaşam tarzlarını yansıtan Hendek Kültür Evi’de ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görmektedir. 5000 kişilik anfi tiyatro, restaurant ve toplantı salonundan oluşan 2 katlı Kütük Ev de bu komplekste yer almaktadır.

Burada içki yok, içki de içilmez

Bayraktepe Tesisleri’nde bulunan rölyefler ve tarihçeler, özellikle çocuklarımızın geçmiş tarihi keyifle öğrenebilecekleri bir tarih kütüphanesidir. Buraya gelen vatandaşlarımız en leziz yöresel yemekleri yiyip tavşankanı çaylarını yudumlarken, önlerinde uzayıp giden yeşil Hendek denizine dalıp gidilen bir  yerdir. Burada  içki yoktur. İçki de  içilmez.

Haber - Hülya Sürücü

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2014, 15:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
nihal comert
nihal comert - 10 yıl Önce

Bayraktepe ve hendek boyle insanlarla anlldlgl icinuzgunuz

yasemin demir
yasemin demir - 10 yıl Önce

Evett orada içki yokturr amaa orada içki icilirr bunu hic kimse inkarr eymezz bitek ickiyle kalsaaa ..... konusturmayi simdi insanlari orasi onceden atakbaşı diye anilirdi ve gecmiste nasilsa simdide ole gorsel anlamda guzellesmis tarihi biryer olmus olabilir fakat insanlarn bilinç altında atakbaşı var.. bu şekilde olması evet gercwktn uzucu ama gercekte bu..

baris kaks
baris kaks - 10 yıl Önce

Yasemin demir bol keseden sallama. Ne goedunde konusuyon her gece ordanisinda bilip bilneden konusuyon bakin isinize kendi memlekerizi rezil etmeyin

s.osmanoğlu
s.osmanoğlu - 9 yıl Önce

yasemin doğru söylüyor orası atakbaşı olarak geçiyordu.yeni adı bayraktepe acı ve gerçek.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184